tromaktiko: Ραγίζει καρδιές ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αδερφό του

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Ραγίζει καρδιές ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αδερφό του



Συγκινεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το δημόσιο μήνυμά του για τον αδερφό του, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του Θάνου Μικρούτσικου...
ότι πάσχει από καρκίνο.

«Ετοιμαζόμουν πέρυσι τον Ιούνιο να κάνω μια περιοδεία με το έργο του Καββαδία. Μου λέει η γυναίκα μου: μήπως να κάνεις μια εξέταση για το σάκχαρο στην προοπτική των 40 συναυλιών; Η παθολόγος, ως μη όφειλε, μου γράφει να κάνω υπέρηχο άνω και κάτω κοιλίας βλέποντας κάτι σαν αιμαγγείωμα. Μετά τον υπέρηχο κάνω μαγνητική. Αποδεικνύεται ότι έχω καρκίνο στο συκώτι. Και μετά κάτι φαίνεται και στο κόκκαλο. Αν ο συνδυασμός ίσχυε ήμουν καταδικασμένος. Ήταν πράγματι ένα φρικώδες επταήμερο. Τα αποτελέσματα από τις βιοψίες βγαίνουν στις 4 Ιουλίου και χαμογελάμε λίγο. Το κόκκαλο είναι εντάξει. Μένει ο καρκίνος στο συκώτι. Το χειρουργείο διαρκεί 8,5 ώρες. Είχαν πειραχτεί και τρεις λεμφαδένες…», δήλωσε πρόσφατα ο Θάνος Μικρούτσικος.

Ο αδερφός του, Ανδρέας Μικρούτσικος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Αγαπαω τον αδελφο μου οχι μονο γιατι ειναι αδελφος μου αλλα γιατι ειναι σε ολα μοναδικος Ανθρωπος!».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!