tromaktiko: Η ΑΕΚ δεν έγινε Ρεάλ Μαδρίτης μέσα σε μία χρονιά και δίκαια έχασε το Κύπελλο Ελλάδας

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Η ΑΕΚ δεν έγινε Ρεάλ Μαδρίτης μέσα σε μία χρονιά και δίκαια έχασε το Κύπελλο Ελλάδας




Γράφει ο Tommy T.
Παράσταση για ένα ρόλο είχε ο τελικός κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πανάξια την ΑΕΚ...
με 2-0 σκορ και δίκαια στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ έδειξε στο γήπεδο ότι θέλει περισσότερο τον τίτλο, σε αντίθεση με την Ένωση που παρουσιάστηκε ''μεθυσμένη'' από τα πανηγύρια του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς Χιμένεθ έχει μεγάλη ευθύνη για την ανετοιμότητα της ομάδας, καθώς και για τη διαχείριση του ματς σε όλη τη διάρκεια του. Βεβαίως δεν θα τον στήσουμε στον τοίχο για ένα παιχνίδι, η δουλειά του σε όλη τη χρονιά ήταν άριστη. Διαχειρίστηκε ένα μέτριο ρόστερ και βελτίωσε σε ατομικό επίπεδο πολλούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο κενά υπάρχουν και ευελπιστώ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο να καλυφθούν με περισσότερη ποιότητα.

Η ΑΕΚ δεν έγινε Ρεαλ Μαδρίτης σε μία επιτυχημένη χρονιά για αυτήν, έχει πολύ μέλλον μπροστά της και οφείλει να μάθει από τα λάθη της. Όλοι έχουμε δει, ότι υπάρχει πρόβλημα στη δημιουργία του παιχνιδιού της όταν μπλοκάρεται από τον άξονα και επιθετικά στηρίζεται στο ατομικό ταλέντο των ποδοσφαιριστών, δίχως αυτοματισμούς.

Οι καυστικές δηλώσεις παραγόντων και παικτών του δικεφάλου του βορρά πάνε στράφι, διότι δεν φταίει η ΑΕΚ για τα εξωαγωνιστικά τους τερτίπια, το πρωτάθλημα έγραψε ΑΕΚ και δεν ξεγράφει. Τα καραγκιοζιλίκια έχουν και ένα όριο και αυτό ισχύει και για τους οπαδούς των δύο ομάδων, που δεν έδειξαν την καλύτερή τους εικόνα σήμερα στο ΟΑΚΑ. Οι τιμωρίες παραμονεύουν στις δύο ομάδες, για τα επεισόδια που προκάλεσαν τα ''καλόπαιδα'' των σκληροπυρηνικών φιλάθλων.

Τέλος να επισημάνω για άλλη μια χρονιά που η ΕΠΟ και τα αρμόδια όργανα, δεν κατάφεραν να διοργανώσουν ένα τελικό της προκοπής - κ.Γραμμένε και οι λοιποί ...τα κάνατε μούσκεμα πάλι, ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα!!!






     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!