tromaktiko: Έκόψε τα πόδια από αυτό το παλιό γραφείο και το γεμίζει με άμμο. Εκπληκτικό αποτέλεσμα

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Έκόψε τα πόδια από αυτό το παλιό γραφείο και το γεμίζει με άμμο. Εκπληκτικό αποτέλεσμα



Είχε ένα παλιό γραφείο και της ήρθε η ιδέα να το μετατρέψει σε παιδικό έπιπλο για την μικρή ανιψιά της...
Έτσι ήταν αρχικά το παλιό γραφείο. Τα χρώματα έχουν ξεθωριάσει και δεν είναι πλέον και τόσο όμορφο. Όλοι έχουν κάποια παλιά έπιπλα που δεν δείχνουν ωραία πια, αλλά με λίγη φαντασία μπορούν να αποκτήσουν νέα ζωή. Η Anita Holland από την Αυστραλία έκανε κάτι αντίστοιχο.



Η Anita έκανε ένα ορθογώνιο περίγραμμα, που στη συνέχεια το έκοψε. Αργότερα, στο κενό θα μπει κάτι σημαντικό, και έτσι πήρε προσεκτικά τις σωστές διαστάσεις.



Μιας και η ανιψιά της είναι μόλις 2 ετών, η Anita αποφάσισε να χαμηλώσει το ύψος του γραφείου. Αυτό σήμαινε να κόψει ένα από τα τρία συρτάρια. Πλέον το κοριτσάκι θα φτάνει στο γραφείο για να παίζει.



Έκανε κάποιες μικροαλλαγές στον σκελετό του γραφείου και αποφάσισε να κρατήσει το κάτω συρτάρι για αποθήκευση παιχνιδιών.



Σχεδόν έτοιμο! Η Anita έβαψε το γραφείο με σκούρο χρώμα ξύλου. Στο κέντρο τοποθέτησε ένα δοχείο, που το γέμισε με άμμο, όπου η ανιψιά της θα μπορεί να παίζει φτιάχνοντας κάστρα ή ό, τι άλλο φανταστεί!



Και όταν το παιχνίδι τελειώσει, μπορεί να κλείσει το καπάκι, για να μη σκορπιστεί η άμμος.


Μια πρωτότυπη ιδέα! Σίγουρα κανένα άλλο παιδί δεν θα έχει ένα τέτοιο μοναδικό γραφείο! Αναμφίβολα είναι μια δημιουργική θεία!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!