tromaktiko: Τα βιβλία του Πάουλο Κοέλιο γίνονται τηλεοπτική σειρά

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Τα βιβλία του Πάουλο Κοέλιο γίνονται τηλεοπτική σειρά



Γνωστά βιβλία που πολυδιαβασμένου συγγραφέα μεταφέρονται στη μικρή οθόνη για πρώτη φορά...

Οι παραγωγοί της σειράς «American Gods» έχουν ήδη υπογράψει με τον Βραζιλιάνο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των ίδιων, και η πρώτη δραματική σειρά που θα βασίζεται στα βιβλία «Ο διάβολος και η δεσποινίδα Πριμ» (2001, εκδ. Λιβάνη), «Μπρίντα» (2008, εκδ. Λιβάνη) και «Η μάγισσα του Πορτομπέλο» (2007, εκδ. Λιβάνη) είναι προ των πυλών.

Η ατιτλοφόρητη ακόμα τηλεοπτική σειρά θα αφηγηθεί την ιστορία ενός νεαρού ιερέα ο οποίος ξεκινάει ένα εσωτερικό ταξίδι προς την αυτογνωσία και την εξιλέωση καθώς εκκλησία και κοινωνία τον έχουν βάλει στο περιθώριο λόγω ενός αποτρόπαιου οικογενειακού εγκλήματος που κουβαλά στις πλάτες του. Στο μεταξύ, η πράκτορας της CIA που τον καταδιώκει διαπιστώνει πως μια μυστηριώδη δύναμη -που ούτε φανταζόταν- τη συνδέει βαθιά μαζί του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε κάθε επεισόδιο, ο Κοέλιο θα κάνει μια εισαγωγή στο οποίο θα μοιράζεται τις σκέψεις του με τους τηλεθεατές, ενώ θα εμπλακεί και στο δημιουργικό κομμάτι του πρότζεκτ. Ακόμα ωστόσο δεν έχει βρεθεί ο σεναριογράφος ο οποίος θα κάνει την τηλεοπτική προσαρμογή των βιβλίων.

Για τη νέα τηλεοπτική σειρά και τη συνεργασία με Βραζιλιάνο συγγραφέα, ο Di Loreto, Πρόεδρος της FremantleMedia North America ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι ιστορίες του μας κάνουν να κοιτάμε τον κόσμο διαφορετικά, να μπαίνουμε στη διαδικασία να ανακαλύψουμε τον πραγματικό εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας μέσα από ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδα και έμπνευση για κοινωνική αλλαγή». Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dancing Ledge Productions, Λόρενς Μπόουεν συμπληρώνει: «Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν ανακαλύψει μια οικουμενικότητα στη γραφή του Πάουλο Κοέλιο η οποία συνάμα είναι πολύ προσωπική για τον καθένα. Θέλουμε να γιορτάσουμε το όραμά του και να πλέξουμε μαζί κομμάτια της δουλειάς του μέσα από ένα συναρπαστικό νέο ταξίδι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι».

Το πιο διάσημο βιβλίο του Πάουλο Κοέλιο παγκοσμίως είναι «Ο Αλχημιστής». Το βιβλίο έχει πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 80 γλώσσες. Ακόμα, 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του παραμένει στη λίστα με τα ευπώλητα των Times της Νέας Υόρκης. Παράλληλα, ο Κοέλιο έχει έντονη παρουσία στα social media με περισσότερους από 29 εκατομμύρια και 15 εκατομμύρια  followers σε Facebook και Twitter αντίστοιχα.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!