tromaktiko: Πώς να φορέσεις τη denim φούστα

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Πώς να φορέσεις τη denim φούστα



Αχ, η denim φούστα. Αυτό το iconic κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας που μας μεταφέρει... αυτόματα στα σχολικά μας χρόνια και σε εκείνες τις άχαρες ομαδικές φωτογραφίες όπου επίτηδες είχαμε φάλει -μακριά- φούστα λόγω της περίστασης.

Αλλά για να μην απελπίζεσαι υπάρχουν τρόποι να φορέσεις τη denim φούστα ως ενήλικας και να φαίνεσαι και κομψή και άνω των 18, και σου τους παρουσιάζουμε παρακάτω.



Κάνε τη να φαίνεται chic

Μπορείς να μετατρέψεις κάθε outfit που θα περιλαμβάνει τη denim φούστα σε ένα chic look με το να στρέψεις την προσοχή σου σε αυτό το κομμάτι, τονίζοντάς το με λεπτά κοσμήματα και αξεσουάρ σε συνδυασμό με πέδιλα ή γόβες σε nude αποχρώσεις και ένα statement πουκάμισο.


Φόρεσέ τη όπως ένα jean παντελόνι

Αμέσως με αυτόν τον τρόπο styling το look σου φαίνεται ανεπιτήδευτο και ταυτόχρονα classy. Ιδανικά συνδύασέ το με λευκά sneakers και ένα t-shirt με logo.


Με ένα κλασικό blazer

Το απόλυτο σχολικό fashion κομμάτι μετάτρεπεται στο απόλυτο επαγγελματικό outfit με την ένταξη ενός απλού αλλά βασικού κομματιού, όπως το κλασικό σακάκι. Συνδύασέ τη με flat ή ψηλά παπούτσια ανάλογα με το πόσο αυστηρός είναι ο χώρος εργασίας σου.


Με ουδέτερους τόνους

Ένας εύκολος τρόπος να φορέσεις τη denim φούστα χωρίς να μοιάζεις με έφηβη; Συνδύασέ τη με ουδέτερους τόνους. Κρεμ, μπεζ και γκρι είναι όλα τέλεια και το μόνο που χρειάζεται για να σε κάνει να φαίνεσαι αμέσως πιο κομψή.


Μην φοβηθείς ένα πιο statement κομμάτι

Τόλμησε μία denim φούστα με ενσωματωμένα studs, κομμάτια κρύσταλλου ή κεντήματα για ένα πιο ιδιαίτερο look, σε συνδυασμό με απλά αξεσουάρ σε μαύρο και χρυσό χρώμα για να μην επισκιάσεις την statement φούστα σου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!