tromaktiko: Πρόκληση χωρίς προηγούμενο από τη Φουρέιρα: Δείτε τη να σχηματίζει με τα χέρια της τον αλβανικό αετό... [photo]

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Πρόκληση χωρίς προηγούμενο από τη Φουρέιρα: Δείτε τη να σχηματίζει με τα χέρια της τον αλβανικό αετό... [photo]



Λίγο πριν από τη συμμετοχή της στον ημιτελικό της Eurovision με την Κύπρο, η Ελένη Φουρέιρα προχώρησε σε μια κίνηση που θα συζητηθεί...


Συγκεκριμένα, πόζαρε στον φακό με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, Eugent Bushpepa, με τους δυο τους να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Ο εκπρόσωπος της Αλβανίας χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι και η γνωστή τραγουδίστρια το αριστερό, και έτσι από κοινού σχημάτισαν το σύμβολο της αλβανικής σημαίας.

Η φωτογραφία, μάλιστα, αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Eugent Bushpepa ενόψει του 63ου διαγωνισμού της Eurovision


Όσο για το σχόλιο του Αλβανού τραγουδιστή στη φωτογραφία που ο ίδιος ανέβασε; «Θα φωτίσει κυριολεκτικά τη σκηνή της Eurovision!!! Φουρέιρα, ροκ κορίτσι!!».

Μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο που πριν μερικά χρόνια διέψευδε κατηγορηματικά την Αλβανική καταγωγή της και δήλωνε δημόσια ότι η μητέρα της κατάγεται από το Μέτσοβο και ο πατέρας της έχει …Μεξικάνικες ρίζες! Έγινε μάλιστα έξω φρενών όταν αποκάλυψαν τα ΜΜΕ ότι το πραγματικό όνομά της είναι Eντέλα Φουρεράι (Entela Foureraj), ενώ οι γονείς της λέγονται Kristaq (πατέρας) και Μarjeta (μητέρα) και υποχρεώθηκε να το παραδεχτεί.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!