tromaktiko: Τιμολέων Διαμαντής: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη! [video]

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Τιμολέων Διαμαντής: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη! [video]



Τι έγραφε το χαρτάκι που του είχε δώσει ο Αργύρης Αγλαμίσης...

Ο Τιμολέων Διαμαντής, ο νικητής του MasterChef 2018, μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν και Στη Φωλιά των Κου Κου για τα «χαρτάκια» που αντάλλαξαν με τον καλό του φίλο Αργύρη Αγλαμίση που έφτασε μέχρι τους τρεις καλύτερους του διαγωνισμού.

«Αυτό έγινε τις πρώτες δεκαπέντε μέρες που ήμασταν στο σπίτι και καθόμασταν στην κουζίνα του MasterChef και έτσι υπέγραψα στον Αργύρη και έβαλα τον αριθμό τρία. Δεν υπήρχε κάποια σκέψη ότι μπορείς να αποχωρήσεις τρίτος. Το δικό του λέει «Στον Τιμολέοντα με αγάπη, Αργύρης #1». Πρώτα έγραψε ο Αργύρης το 1 και λέω εντάξει, επειδή δεν μου αρέσει το δύο, πάντα λέω ή πρώτος ή τρίτος, του έγραψα τον αριθμό 3. Ο Αργύρης όσο ήσυχος ήταν στο παιχνίδι, είναι party animal στη νυχτερινή ζωή», αποκάλυψε ο Τιμολέων Διαμαντής, για τον Αργύρη, ο οποίος τον φιλοξενεί στην Αθήνα μιας και ο ίδιος είναι από το Βόλο.

«Ο Σάββας κι ο Χρήστος πιστεύω θα κρατήσουν τη φιλία τους. Αλλά πιστεύω να σταματήσει να τον λέει Σαββούλη. Βαρέθηκα», ανέφερε για τους κολλητούς της μπλε ομάδας του MasterChef

Τα μηνύματα από τον κόσμο
«Έπαθα ένα σοκ με τα μηνύματα, γιατί είναι μηνύματα αγάπης ή μίσους, δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Το πρώτο βράδυ που τα διάβασα σοκαρίστηκα. Νόμιζα ότι ήμουν μόνο αγαπητός στον κόσμο., δεν είχα καταλάβει ότι φαίνομαι πολύ εγωιστής» εκμυστηρεύτηκε ο Τιμολέων Διαμαντής ο οποίος θα ήθελε να απαντήσει σε όλους, αλλά και στα κορίτσια που του ζητούν να τις παντρευτεί!

«Στα social θέλω να το διαχειριστώ κατάλληλα. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, αλλά θα μου πάρει πάρα πολύ χρόνο. Εντάξει, δεν είμαι και γύπας όπως άλλοι συμπαίκτες μου. Νομίζω θα με κράξει για αυτό που θα πω, αλλά νομίζω ότι ο μέγας γύπας είναι ο φίλος μου ο Συμεωνίδης. Δεν υπάρχει ο τύπος, είναι γυναικάς!» αποκάλυψε για τον συμπαίκτη του.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!