tromaktiko: Οι γιατροί δεν θέλουν να το ξέρεις: Πώς να θεραπεύσεις τον θυρεοειδή αδένα σου με 1 μόνο συστατικό!

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Οι γιατροί δεν θέλουν να το ξέρεις: Πώς να θεραπεύσεις τον θυρεοειδή αδένα σου με 1 μόνο συστατικό!



Ο θυρεοειδής αδένας είναι ο μεγαλύτερος αδένας...
του λαιμού και έχει το σχήμα μιας πεταλούδας, με τα δυο της φτερά να βρίκονται αριστερά και δεξιά της τραχείας.

Η ορμόνη που παράγει ο θυρεοειδής έχει επίδραση σε όλους τους ιστούς του σώματος οι οποίοι αυξάνουν την κυτταρική δραστηριότητα στον οργανισμό. Αυτό σημαίνει πως η κύρια λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα είναι να ρυθμίζει τον ανθρώπινο μεταβολισμό. Παρακάτω θα αναλύσουμε τις διαταραχές του θυρεοειδή κι έπειτα θα σας δείξουμε τον καλύτερο τρόπο να τις θεραπεύσετε!

Αρχικά πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν δύο είδη διαταραχής του θυρεοειδούς αδένα:

Υπερθυρεοειδισμός – οι ειδικοί λένε πως αυτή η διαταραχή προκύπτει όταν ο θυρεοειδής υπερλειτουργεί και κατά συνέπεια παράγει υπερβολική ποσότητα ορμόνης.

Συμπτώματα:

Αδυναμία συγκέντρωσης Αδυναμία μνήμης Αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες Ταχυκαρδία Προβλήματα στην έμμηνο ρύση Κόπωση Έξαψη Εφίδρωση Δυσκολία στον ύπνο Ανήσυχη σκέψη Κατάθλιψη, άγχος, εκνευρισμός Απώλεια βάρους

Υποθυρεοειδισμός – σύμφωνα με τους ειδικούς αυτός ο τύπος διαταραχής δημιουργείται όταν ο θυρεοειδής αδένας υπολειτουργεί, που σημαίνει ότι δεν παράγει αρκετή ορμόνη.

Συμπτώματα:

Eύθραυστα νύχια Δυσκοιλιότητα Λήψη βάρους Κράμπες Μειωμένη ροή περιόδου Πρήξιμο στο μπροστινό μέρος του λαιμού Κόπωση Αδυναμία μνήμης Ξηρό δέρμα και μαλλιά Κατάθλιψη

Μην ανησυχείτε, σε αυτό το άρθρο θα δείτε πώς να φτιάξετε το σπιτικό γιατροσόφι το οποίο θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τον θυρεοειδή σας και μάλιστα αποτελείται από 3 απλά συστατικά:

Καρύδια, μέλι και ένα μικρό βάζο μαρμελάδας! Ναι, μόνο αυτά και μην έχετε αμφιβολία για τα αποτελέσματα, θα σας καταπλήξουν! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Θα χρειαστείτε:

40 πράσινα (άγουρα) καρύδια 1 κιλό οργανικό μέλι 1 μεγάλο ή περισσότερα μικρά βάζα για μαρμελάδα

Εκτέλεση:

Πρώτα, καθαρίστε τα καρύδια, στεγνώστε τα κι ύστερα τρυπήστε τα με μια βελόνα ή ένα κοφτερό μαχαίρι. Έπειτα βάλτε τα στο βάζο και καλύψτε τα με το μέλι. Το βάζο πρέπει να τοποθετηθεί κάπου όπου να το βλέπει ο ήλιος. Με το πέρασμα 40 ημερών, ξεσφραγίστε το και αποθηκεύστε το σε ένα γυάλινο μπουκάλι.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Όπως αναφέραμε παραπάνω, είναι πολύ απλό! Οι ειδικοί λένε πως πρέπει απλώς να τρώτε δύο κουταλιές πρωί – βράδυ σε καθημερινή βάση. Μη χάνετε χρόνο, δοκιμάστε αυτό το εκπληκτικό σπιτικό γιατροσόφι και βρείτε την υγειά σας!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!