tromaktiko: Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 - Βραζιλία εναντίον Ελβετίας

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 - Βραζιλία εναντίον Ελβετίας



Ενώ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το Π.Κ, ότι θα είναι ένα απολαυστικό τουρνουά...
εντούτοις διαψεύδεται. Βραζιλία και Ελβετία αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 (Κουτίνιο 20' - Ζούμπερ 50'), σε ένα επίσης κακό σε ποιότητα αγώνα.

Τι και αν λέγεσαι ''Σελεσάο'' και έχεις στο παλμαρέ σου πέντε κατακτήσεις μουντιάλ, τι και αν διαθέτεις στη σύνθεση σου τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του πλανήτη...αν δεν ιδρώσεις τη φανέλα δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις.

Οι κορυφαίοι παίκτες φαίνονται με τις εμφανίσεις τους στο γήπεδο και σε μεγάλες διοργανώσεις ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους - δεν ξεχωρίζουν λόγω της ιδιαίτερης κόμης και του πουσαρίσματος των χορηγών.


Η Ελβετία παίζοντας σοβαρά και εκμεταλλευόμενη τη μαλθακότητα των βραζιλιάνων, δεν πτοήθηκε από το εις βάρος της 1-0 και κατάφερε να ισοφαρίσει, με κεφαλιά από ένα κόρνερ. Προσηλωμένη στο στόχο της να μη χάσει, αναχαίτισε κάθε επιθετική προσπάθεια των τυπικά γηπεδούχων και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Τα σημερινά ματς δεν προσέφεραν κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς θεάματος, οι μόνοι που τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, θα είναι οι στοιχηματικές εταιρείες αφού σπάσανε τα δύο από τα τρία σημερινά φαβορί. Μηδενικός ρυθμός στους αγώνες - μέτριο το πάθος των ποδοσφαιριστών και πολυπρόσωπες άμυνες.

Τα μοναδικά παιχνίδια που άξιζαν και προσέφεραν πλούσιο θέαμα μέχρι στιγμής, ήταν αναμφισβήτητα το Πορτογαλία - Ισπανία και λιγάκι το Περού - Δανία.

Επιμέλεια: Tommy T.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!