tromaktiko: Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 - Βέλγιο εναντίον Παναμά

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 - Βέλγιο εναντίον Παναμά



Στο μεγαλύτερο θέρετρο της ''Ρωσικής Ριβιέρας'' και συγκεκριμένα στη πόλη Σότσι...
διασταύρωσαν τα ποδοσφαιρικά τους ξίφη Βέλγιο και Παναμάς. Οι ''κόκκινοι διάβολοι'' αν και δυσκολεύτηκαν αρχικά επικράτησαν των Παναμέζων με 3-0 σκορ.

Δύο γκολ από το θωρηκτό της βελγικής επίθεσης Ρομελού Λουκάκου (69',75') και ένα ωραίο άπιαστο σουτ από το Ντρις Μέρτενς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 47'.

Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε το Βέλγιο κόντρα στην ενθουσιώδη άμυνα των αντιπάλων και όταν κατάφερνε να την διασπάσει, επενέβαινε με σωτήριες επεμβάσεις ο γκολκίπερ Πενέδο. Είπαμε ότι το Βέλγοι έχουν πολύ καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών και αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.


 Αν ο κόουτς Μαρτίνο κατορθώσει και αποβάλλει τον βεντετισμό των πρωτοκλασάτων παικτών και τους εμφυτεύσει ομαδικό πνεύμα, τότε θα είναι ικανοί για σπουδαία πράγματα στο τωρινό Μουντιάλ, από τετράδα έως και κατάκτηση.

Αντιθέτως η ομάδα του Παναμά προσπάθησε κυρίως ανασταλτικά να περιορίσει το Βέλγιο, αλλά μόνο για ένα ημίχρονο. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα, απλά δεν είναι και για κάτι παραπάνω από μία αξιοπρεπή παρουσία στο Π.Κ.

Επιμέλεια: Tommy T.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!