tromaktiko: Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 - Γερμανία εναντίον Μεξικό

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 - Γερμανία εναντίον Μεξικό



Στην απογευματινή αναμέτρηση για το Μουντιάλ της Ρωσίας, η κάτοχος του τροπαίου Γερμανία...
κοντραρίστηκε με το πάντα φιλόδοξο Μεξικό. Τα ''τεκίλα μπόις'' από την αμερικάνικη ήπειρο, κατάφεραν να κερδίσουν τα ''πάντσερ'', χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Ίρβινγκ Λοσάνο στο 35'.

Η τετράκις παγκόσμια πρωταθλήτρια τα βρήκε σκούρα απέναντι στις φαρμακερές αντεπιθέσεις  των  Μεξικανών - μπορεί να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά οι προσπάθειές της ανακόπτονταν, από την αντίπαλη αμυντική γραμμή ή από το εξαιρετικό γκολκίπερ Οτσόα.

Η Γερμανία παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο στο χορτάρι, δίχως πολλά τρεξίματα και το σαρωτικό ποδόσφαιρο των προηγούμενων ετών. Ο Γιόακιμ Λεβ οφείλει να βρει λύσεις με το καλημέρα, εάν δεν θέλει να αποκλειστεί πρόωρα η ομάδα του.


Το Μεξικό απέδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του φετινού Π.Κ, συγκροτημένη ομάδα αποτελούμενη από καλούς χειριστές της μπάλας. Μας έκανε εντύπωση η πολύ γρήγορη εναλλαγή, από τον άξονα στην αντίπαλη περιοχή. Θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα τέρματα, εάν οι Μεξικάνοι επιθετικοί ήταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια.

Επιμέλεια: Tommy T.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!