tromaktiko: Έκανε χαρακίρι η Κολομβία κόντρα στην Ιαπωνία για το Π.Κ 2018

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Έκανε χαρακίρι η Κολομβία κόντρα στην Ιαπωνία για το Π.Κ 2018



Μετά από αρκετούς αγώνες στο Π.Κ, απολαύσαμε ένα ματς με εναλλαγές συναισθημάτων... και ωραίο ρυθμό. Οι πρωταγωνιστές ήταν οι ομάδες της Κολομβίας  και της Ιαπωνίας, με την τελευταία να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-1.

Για πρώτη φορά στο Μουντιάλ της Ρωσίας βγήκε κόκκινη κάρτα και την δέχθηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο κολομβιανός Κάρλος Μορένο, έπειτα από άτσαλη αντικανονική προσπάθεια αποσόβησης ενός ελπιδοφόρου σουτ, που προήλθε και το πέναλτι-γκολ του Σίντζι Καγκάβα (6'). 


Η Κολομβία αποσυντονίστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα με την αποβολή του ποδοσφαιριστή της, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με το έξυπνο σε εκτέλεση γκολ-φάουλ του Χουάν Κιντέρο στο 39'. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπήρξαν στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν καταλάβαινε κανείς, ότι οι Κολομβιανοί αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, αφού έπαιζαν με περίσσιο πάθος και πολλαπλή ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ασιάτες πίεσαν τον αντίπαλο έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα και ανέκτησαν το προβάδισμα του σκορ, με την κεφαλιά του Γιούγια Οσάκο στο 73'.


Πλέον με την νίκη της Ιαπωνίας ο όμιλος απέκτησε άγρια ομορφιά, στο κατά γενική ομολογία, πιο ισορροπημένο γκρουπ από πλευράς δυναμικότητας των ομάδων. Διόλου απίθανο να δούμε τετραπλή ισοβαθμία.

Επιμέλεια: Tommy T.

  
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!