tromaktiko: Ζάκυνθος: Φρικτές αποκαλύψεις για το βιασμό 9χρονου από τους θείους του - Τι υποστήριξε το θύμα

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Ζάκυνθος: Φρικτές αποκαλύψεις για το βιασμό 9χρονου από τους θείους του - Τι υποστήριξε το θύμα



Τι κατέθεσε στο δικαστήριο το 20χρονο σήμερα αγόρι...
– Η τράπουλα, η παγίδα και οι εφιαλτικές στιγμές που ζούσε στα χέρια τριών ανδρών

Μία τραγική υπόθεση αποπλάνησης, κατάχρησης και βιασμού ανηλίκου αναβίωσε την Παρασκευή (15/06/2018) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας.

Στο εδώλιο κάθισαν τρεις άνδρες, άνω των 60 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αποπλάνηση και βιασμό ενός ανήλικου αγοριού. Και οι τρεις αρνούνται τις κατηγορίες.

Η αποκάλυψη της φρίκης
Η υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο εκτυλίχθηκε στη Ζάκυνθο από το 2007 μέχρι το 2016 οπότε και το παιδί αποκάλυψε στην οικογένειά του όσα είχε ζήσει.

Συγκλονιστικό είναι ότι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενος έχουν συγγενική σχέση μαζί του (σήμερα είναι 20 χρονών) αφού έχουν παντρευτεί τις αδελφές του πατέρα του.

Η γνωριμία του ανηλίκου με τον ένα άνδρα
Αφορμή για τη γνωριμία του ανηλίκου με τον έναν άνδρα στάθηκε μία τράπουλα με παραστάσεις σε ξουαλικού περιεχομένου. Ένας συμμαθητής του 9χρονου τότε παιδιού είχε στην κατοχή του αυτές τις τράπουλες. Ο 9χρονος μετά από παρότρυνση του φίλου του θέλησε να συναντήσει τον άνδρα που του τις χάρισε.

Συγκλονίζουν τα όσα κατέθεσε το θύμα στο δικαστήριο
Όπως ανέφερε στην κατάθεσή του ο 20χρονος, ο άνδρας οδήγησε τα δύο παιδιά σε ένα ερημικό χωράφι, τον έγδυσε και για πέντε με έξι λεπτά συνουσιάστηκε μαζί του.

«Όση ώρα γινόταν αυτό ο φίλος μου κοιτούσε και αuνανιζόταν. Όταν τελείωσε όλο αυτό, μας έδωσε κάρτες και μας γύρισε πίσω. Τον συνάντησα άλλες τρεις φορές ακόμα, σε διάφορα μέρη. Τις συναντήσεις τις κανόνιζε πάντα ο φίλος μου» ανέφερε ο 20χρονος.

«Μου είχε προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα. Ντρεπόμουν και φοβόμουν την κοινωνία. Ότι θα έχουν λάθος εντύπωση για μένα» είπε το θύμα, ενώ ανέφερε επίσης ότι αν και δεν έχει στοιχεία είχε ακούσει ότι ο κατηγορούμενος έκανε τα ίδια και σε άλλα παιδιά.

«Είχε προσπαθήσει να βιάσει και τον πατέρα μου»
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε στη κατάθεσή του, ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να βιάσει και τον πατέρα του όταν ήταν σε μικρή ηλικία.

Πώς του έστησε παγίδα ο ένας του θείος
Ο δεύτερος κατηγορούμενος, είναι γαμπρός του πατέρα του 20χρονου. Οι επαφές του με το παιδί κράτησαν περίπου από το 2013 μέχρι το 2016.

Όπως περιέγραψε ενώπιον του δικαστηρίου ο 20χρονος, κάποια στιγμή ο θείος του του ζήτησε βοήθεια για μία εργασία.

Βρέθηκαν σε ένα συνεργείο και όπως κατέθεσε εκεί βρίσκονταν κι άλλα άτομα. Σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε μία συζήτηση σχετικά με το αν έχει κάποια κοπέλα και τι κάνει μαζί της καθώς ήταν στην εφηβεία. «Θα του μάθω εγώ» είπε, σύμφωνα με τον 20χρονο, ο δεύτερος κατηγορούμενος και λίγο αργότερα οι δυο τους βρέθηκαν, σύμφωνα με την κατάθεση του, σε ένα κρεβάτι.

«Ήμουν αγαθός και με εκμεταλλεύτηκαν»
Όπως ανέφερε οι επαφές τους ήταν συνολικά 35 έως 40. «Το ήξεραν ότι είμαι παιδί που φοβάται. Όλα έγιναν με το ζόρι. Φοβόμουν μήπως γίνει κάποιο έγκλημα, μη σκοτωθούν οι οικογένειες» ανφέρε το θύμα.

«Ο άλλος μου θείος με εξανάγκαζε σε στοματικό έpωτα»
Ο 20χρονος δούλευε όπως ανέφερε στο συνεργείο που διατηρούσε ο τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος είχε παντρευτεί αδελφή του πατέρα του.

Όπως υποστήριξε ο 20χρονος, όταν ο ξάδελφός του έλειπε του έκανε άσεμνες κινήσεις τις οποίες του ζήτησε να ανταποδώσει. Στη συνέχεια τον οδήγησε στην τουαλέτα και όπως υποστήριξε ο 20χρονος τον εξανάγκασε σε στοματικό. Σύμφωνα με τον 20χρονο ήρθαν σε επαφή εφτά φορές.

«Έτρεμα ολόκληρος - Μου ερχόταν να αυτοκτονήσω»
«Με είχε πιάσει από το κεφάλι και με πίεζε» ανέφερε συμπληρώνοντας: «Το έκανα με το ζόρι. Μου έλεγε να μην πω τίποτα γιατί θα με σφάξει και ότι θα πάρει την καραμπίνα. Μου το έλεγε κάθε φορά πριν αλλά και μετά την πράξη».

Ανέφερε επίσης ότι με τον τρίτο κατηγορούμενο αισθανόταν το μεγαλύτερο φόβο. «Έτρεμα ολόκληρος. Μου ερχόταν να αυτοκτονήσω» είπε.

Η δίκη θα συνεχιστεί την επομένη εβδομάδα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!