tromaktiko: Το κόλπο για τέλειες κροκέτες!

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Το κόλπο για τέλειες κροκέτες!



Πώς θα τηγανίσεις τις αγαπημένες σας κροκέτες, π.χ. λαχανικών, πατάτας, τυριών, ψαριού, κοτόπουλου, χωρίς να...
χαλάσει το πανάρισμά τους;

Χρησιμοποίησε μεγάλες λαβίδες και με αυτές κράτα κάθε κροκέτα βουτηγμένη μέσα στο λάδι του τηγανιού για πέντε δευτερόλεπτα – το τηγάνι πρέπει να είναι βαθύ και το λάδι αρκετό.

Η τεχνική αυτή όχι μόνο θωρακίζει και διατηρεί το εξωτερικό πανάρισμα, αλλά επίσης εμποδίζει τις κροκέτες να κολλήσουν μεταξύ τους ή στο τηγάνι.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!