tromaktiko: Κύπρος: Ξέφυγαν από τον κίνδυνο οι δύο τετράχρονοι

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Κύπρος: Ξέφυγαν από τον κίνδυνο οι δύο τετράχρονοι



Χαμόγελα και θετικά μηνύματα από το πρωί στο Μακάριο Νοσοκομείο για τους δύο...
τετράχρονους επισκέπτες που με διαφορά 24 ωρών κινδύνευσαν με πνιγμό μετά από πτώση τους στην πισίνα των συγκροτημάτων όπου παραθέριζαν.

Οι γιατροί που παρακολουθούν τους δύο μικρούς εμφανίζονται πλέον πιο αισιόδοξοι, προεξοφλώντας ότι ο άμεσος κίνδυνος για τις ζωές των παιδιών έχει πια παρέλθει. Τόσο το αγοράκι από τη Ρωσία, όσο και ο συνομήλικος του από την Κορέα, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας, ωστόσο η κατάσταση τους είναι πια εμφανώς βελτιωμένη και σταθερή και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι σύντομα θα επιστρέψουν στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Τα δύο περιστατικά προκάλεσαν έντονη αγωνία στο παγκύπριο, αφού μέσα σε ένα 24ωρο δυο πανομοιότυπα περιστατικά έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές δύο μικρών παιδιών και μάλιστα σε τουριστικές εγκαταστάσεις. Μετά τον κρίσιμο τραυματισμό του τετράχρονου αγοριού από την Ρωσία σε πισίνα έπαυλης στην Περιστερώνα, στην περιοχή της Τρεμιθούσας ένα τετράχρονο και πάλι αγοράκι από την Κορέα αυτή τη φορά έπεσε στην πισίνα και κινδύνευσε άμεσα με πνιγμό μια μόνο μέρα μετά την άφιξη του στην Κύπρο για διακοπές.

Και στη δεύτερη αυτή περίπτωση το τετράχρονο παιδί μεταφέρθηκε στη Λευκωσία, από όπου πλέον η αισιοδοξία βγαίνει διάχυτη για αίσιο τέλος στις περιπέτειες των μικρών και των οικογενειών τους.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!