tromaktiko: Τα πέντε ονόματα της Παναχαϊκής που μπαίνουν στο μεταγραφικό παζάρι!

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Τα πέντε ονόματα της Παναχαϊκής που μπαίνουν στο μεταγραφικό παζάρι!



Η Παναχαϊκή είναι μία ομάδα με αρκετά νέα παιδιά και λογικό είναι οι εμφανίσεις που...
έκαναν ορισμένοι από τους παίκτες των κοκκινόμαυρων στο φετινό πρωτάθλημα της Football League να κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Έτσι είναι σίγουρο ότι την μεταγραφική περίοδο που θα ξεκινήσει θα ακούσουμε κάποια ονόματα που θα προέρχονται από το στρατόπεδο της Παναχαϊκής. Οι εμφανίσεις που έκανε ο Παναγιώτης Μωραΐτης όχι μόνο με τα χρώματα της Πατρινής ομάδας, αλλά και στους αγώνες που έδωσε με την Εθνική Ελπίδων, έχουν προκαλέσει αίσθηση.

Ο τοπ σκόρερ της Παναχαϊκής άρεσε, σύμφωνα με αθηναϊκά δημοσιεύματα, σε "λαγωνικά" ομάδων του εξωτερικού που βρέθηκαν και παρακολούθησαν από κοντά τους αγώνες της Εθνικής. Ένας ακόμα παίκτης για τον οποίο αναμένεται να ηχήσουν σειρήνες για χάρη του είναι ο Γιώργος Μουστακόπουλος.

Ο νεαρός μέσος της Πατρινής ομάδας έχει δυναμική και ταλέντο για μεγάλα πράγματα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής, Βασίλη Σούλη, ένα όνομα που και αυτό θα ακουστεί στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι εμφανίσεις του Παναγιώτη Κυνηγόπουλου και τα γκολ που πέτυχε με την Πατρινή ομάδα ανέβασαν το κασέ του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ενώ φυσικά ένας παίκτης σαν τον μικρό Νίκο Μασούρα, με τσαγανό και πάθος, δεν είναι δυνατόν να αφήσει αδιάφορη την αγορά.

Ωστόσο, η τελευταία λέξη για όλους και για όλα ανήκει στην Παναχαϊκή, μια ομάδα που αυτή τη στιγμή διαθέτει την πιο ισχυρή ίσως διοίκηση στο επαρχιακό ποδόσφαιρο και που φυσικά είναι μια όαση για τους παίκτες με τον τρόπο που δουλεύει.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!