tromaktiko: Φωτιά σε κεντρικό ψητοπωλείο της πόλης των Χανίων

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Φωτιά σε κεντρικό ψητοπωλείο της πόλης των Χανίων



Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε ενώ το κατάστημα ήταν σε λειτουργία...
- Πυροσβέστες και αστυνομία έδρασαν άμεσα για την κατάσβεση της φωτιάς με ασφάλεια - Αποκλείστηκε ο χώρος έξω το ψητοπωλείο για να μην τραυματιστεί πολίτης - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο των Χανίων, από φωτιά που εκδηλώθηκε σε γνωστό ψητοπωλείο που βρίσκεται επί της οδού Χατζημιχάλη Γιάνναρη.

Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην καμινάδα του ψητοπωλείου και ενώ το κατάστημα βρίσκονταν σε πλήρη λειτουργία.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από εργαζόμενο στο ψητοπωλείο ο οποίος σε κατάσταση σοκ βγήκε έξω από το κατάστημα μαζί με ακόμα έναν συνάδελφό του και ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο, που είχε "καλυφθεί" από ένα πυκνό νέος καπνού,  έσπευσαν πυροσβέστες και αστυνομία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ ειδοποιήθηκε και η ΔΕΗ για να διακόψει την ηλεκτροδότηση προκειμένου να ξεκινήσει με ασφάλεια η επιχείρηση κατάσβεσής της φωτιάς.

Η ατμόσφαιρα κοντά στο ψητοπωλείο ήταν αποπνικτική και η αστυνομία απαγόρευσε τη διέλευση πολιτών από το πεζοδρόμιο μπροστά και πέριξ του καταστήματος καθώς υπήρχε κίνδυνος ρίψης αντικειμένων από την ταράτσα όπου ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση των πυροσβεστών.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!