tromaktiko: Μίλησαν τα ''βαριά χαρτιά'' των ομάδων στους σημερινούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Μίλησαν τα ''βαριά χαρτιά'' των ομάδων στους σημερινούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου



 Ήδη διανύουμε την δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα...
των αγώνων σε πρώτο και δεύτερο όμιλο, αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν τα φαβορί των δύο προνομιούχων θέσεων για τους 16, ψαλιδίζοντας τα όνειρα πρόκρισης των ασθενέστερων ομάδων.

Σήμερα μίλησαν τα ''βαριά χαρτιά'' των θεωρητικά μεγάλων ομάδων, αφού σκόραραν το μοναδικό γκολ της χώρας που εκπροσωπούν, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο. Φτωχό θέαμα, μέτριος ρυθμός και σωστή διαχείριση του αγωνιστικού χρόνου από τους νικητές.

Πορτογαλία - Μαρόκο

Με την κεφαλιά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 4', χάρισε μια ακόμα νίκη στην Πορτογαλία, αυτή τη φορά με 1-0 επί του Μαρόκου, το οποίο αποκλείστηκε πρόωρα από την επόμενη φάση. Η ομάδα του Φ.Σάντος, μόνο με ποδοσφαιρικό θαύμα θα μείνει εκτός διοργάνωσης.


Ουρουγουάη - Σαουδική Αραβία

Η Ουρουγουάη σε ένα αγώνα που δε θα θυμόμαστε οι περισσότεροι, επιβλήθηκε με 1-0 επί της Σαουδικής Αραβίας με τέρμα του Σουάρες στο 23' και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ''Σελέστε'' θα παίξει την πρωτιά του ομίλου εναντίον της Ρωσίας. 


Ιράν - Ισπανία

Η Ισπανία χάρη στο τυχερό γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο 54', πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Ιράν και έφτασε ένα βήμα από την πρόκριση στη φάση των 16. Δεν μέτρησε γκολ των Ιρανών λόγω VAR ως οφσάιντ, που έκαναν κατάθεση ψυχής στο χορτάρι, αλλά δεν τα κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.


Επιμέλεια: Tommy T.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!