tromaktiko: Διακοπή κυκλοφορίας και στην Πειραιώς

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Διακοπή κυκλοφορίας και στην Πειραιώς



Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη...
νέα εθνική οδό από το 29,5ο χλμ προς Κόρινθο και στην παλαιά από το 33ο χλμ έως τα ναυπηγεία Ελευσίνας, καθώς και στις εξόδους της Αττικής οδού προς Μάνδρα και Μαγούλα.

Η αστυνομία επισημαίνει στους οδηγούς ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στις συγκεκριμένες περιοχές.

Την ίδια ώρα επειδή έχουν κλείσει τα συγκεκριμένα σημεία στις εθνικές οδούς οχήματα έχουν δημιουργήσει ουρές ενώ κάποιοι βρίσκονται ακινητοποιημένοι και εγκλωβισμένοι στα λασπόνερα (δείτε περισσότερα εδώ).

Διακοπή της κυκλοφορίας και στην οδό Πειραιώς
Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στην οδό Πειραιώς, λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν διεξάγεται η κυκλοφορία από την Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα.


Επίσης, στην Αττική οδό πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας στο ύψος της εξόδου Ε8, προς τη νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

95 κλήσεις έως τώρα στην Πυροσβεστική
Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί έως τώρα 95 κλήσεις, συνολικά, από την ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας- Μαγούλας, για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοήθειας σε πολίτες, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Ειδικότερα, οι 60 κλήσεις αφορούν σε αντλήσεις υδάτων και οι 35 σε παροχή βοήθειας.

Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 80 πυροσβέστες με 40 οχήματα.

Να σημειωθεί ότι στην Δυτική Αττική τα προβλήματα από την κακοκαιρία είναι πολλά ενώ σε ορμητικά ποτάμια μετατράπηκαν και οι δρόμοι στο Κερατσίνι
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!