διαβάσετε καλά αυτό το κείμενο και πάση θυσία να βάλετε ένα κέρμα στην κατάψυξή σας. Υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός...
Με δεδομένο τον καύσωνα και τις μικρές ή μεγάλες διακοπές ρεύματος, κρίνεται απαραίτητο να μπορείτε να διαπιστώσετε από μόνοι σας, αν όλα πήγαν καλά κατά τη διάρκεια της απουσίας σας, ώστε να μην υπάρξει αλλοίωση στην ποιότητα των φαγώσιμων που ενδεχομένως να έχετε αφήσει στην κατάψυξή σας.
Για τον λόγο αυτό, το παραδοσιακό κόλπο με το κέρμα, σας βγάζει από τη δύσκολη θέση.
Βάλτε λοιπόν σε ένα τάπερ ή ένα πλαστικό ποτήρι νερό και αφήστε το να παγώσει.
Μετά τοποθετήστε πάνω στην παγωμένη επιφάνεια το κέρμα.
Όταν με το καλό επιστρέψετε από τις διακοπές, ανοίξτε την κατάψυξη και αν το κέρμα είναι στη θέση που το αφήσατε, τότε μπορείτε να καταναλώσετε άφοβα τα φαγώσιμα. Αν όχι, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα πετάξετε, διότι προφανέστατα υπήρξε διακοπή ρεύματος και απώλειας ψύξης.
Πηγή