tromaktiko: NAMMOS: Ραγδαίες εξελίξεις - Θα ανοίξει παρά το 48ωρο "λουκέτο"; – Τι συνέβη με τους εφοριακούς

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

NAMMOS: Ραγδαίες εξελίξεις - Θα ανοίξει παρά το 48ωρο "λουκέτο"; – Τι συνέβη με τους εφοριακούς



Άνδρες της ΑΑΔΕ έκαναν έφοδο στο γνωστό beach bar – εστιατόριο, NAMMOS, το μεσημέρι της Παρασκευής (29.06.2018)...
- Η γνωστή επιχείρηση δεν είχε κόψει αποδείξεις συνολικού ύψους 73.000 ευρώ
- Τι αναφέρει η μήνυση που κατέθεσε η γνωστή επιχείρηση κατά των εφοριακών
Κανονικά θα γίνει απόψε το φαντασμαγορικό opening στο NAMMOS της Μυκόνου, παρά το 48ωρο «λουκέτο» της ΑΑΔΕ.

Άνδρες της ΑΑΔΕ έκαναν έφοδο στο γνωστό beach bar – εστιατόριο, NAMMOS, το μεσημέρι της Παρασκευής (29.06.2018). Όπως διαπίστωσαν, η γνωστή επιχείρηση δεν είχε κόψει αποδείξεις συνολικού ύψους 73.000 ευρώ! Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για να σφραγιστούν οι εγκαταστάσεις του για 48 ώρες.

NAMMOS: Κανονικά το opening
Ωστόσο, το opening που ήταν προγραμματισμένο για απόψε, θα γίνει κανονικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνει κλειστό μόνο το εστιατόριο και το φαντασμαγορικό πάρτι θα γίνει στον υπόλοιπο χώρο του NAMMOS. Στο opening θα δώσουν το παρών, μεταξύ άλλων, η Τζίτζι Χαντίντ, η Εμιλι Ρατακόφσκι και η Κέιτ Μος.

 


Μήνυσαν τους εφοριακούς
Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γνωστή επιχείρηση της Μυκόνου μήνυσε τους εφοριακούς της ΑΑΔΕ, υποστηρίζοντας πως τα μέλη του κλιμακίου προσυπέγραψαν το σημείωμα ελέγχου με ψευδείς διαπιστώσεις.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσαν οι άνθρωποι του NAMMOS εναντίον των μελών του κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής, «την 29-6-2018 και ώρα 17.29, όπως προκύπτει από το σημείωμα ελέγχου, ξεκίνησε ο έλεγχος στα τέσσερα ανεξάρτητα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί η εταιρεία μας».

Και συνεχίζουν: «Κάποια στιγμή και ενώ ο έλεγχος βρισκόταν σε εξέλιξη, απο τον υπεύθυνο του κλιμακίου μας ανακοινώθηκε ότι θα βεβαιωθεί παράβαση για μη έκδοση 251 αποδείξεων λιανικής πώλησης. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι στην επιχείρηση υπάρχει κουμπί πανικού και πως μόλις αντιληφθήκαμε τον έλεγχο τον έλεγχο κατά το δίλεπτο 17.29 και 17.31 εκδώσαμε 251 αποδείξεις, ενώ τούτο είναι απολύτως ψευδές και διαπιστώνεται από τους φορολογικούς μηχανισμούς ότι μέσα σε μισή και πλέον ώρα, ήτοι από 17:10:26 μέχρι 17:48:30 εκδόθηκαν μόνο επτά αποδείξεις.

Μάλιστα ζητήσαμε επίμονα να κατασχέσουν άμεσα όλους τους φορολογικούς μηχανισμούς, προκειμένου να γίνει πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κουμπί πανικού και ότι όλες οι αποδείξεις είχαν εκδοθεί κανονικά, όμως αυτοί αρνήθηκαν λέγοντας ότι θα βεβαιώσουν κανονικά την παράβαση. Στη συνέχεια εκπρόσωπος της τοπικής ΔΟΥ ενημέρωσε τους ανθρώπους του NAMMOS ότι θα προχωρήσει στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 Ώρες».
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!