tromaktiko: Μοναδικό! Πώς κοιμάται μια επταμελής οικογένεια στο ίδιο κρεβάτι; [photos]

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Μοναδικό! Πώς κοιμάται μια επταμελής οικογένεια στο ίδιο κρεβάτι; [photos]



Πολύ άνετα, εξηγεί η Τεξανή μαμά και blogger Elizabeth Boyce, η οποία δημοσίευσε πρόσφατα τη φωτογραφία του κρεβατιού της οικογένειας και τα σχόλια πήραν φωτιά. Η ίδια έχει...
επιλέξει να κοιμάται μαζί με τον σύζυγό της και τα πέντε τους παιδιά στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι.

Πολλοί ήταν αυτοί που παραξενεύτηκαν, η ίδια όμως εξηγεί στο blog της: στην παρούσα φάση, τους βολεύει όλους στην οικογένεια, αν δουν ότι πια δεν είναι μια καλή λύση, θα σκεφτούν κάτι άλλο. Με αυτό τον τρόπο, ενώνοντας ουσιαστικά δύο κρεβάτια Kura από τα IKEA σε ένα υπερ-κρεβάτι πετυχαίνουν εκτός από το να κοιμούνται όλοι παρέα, να εξοικονομήσουν και πολύ χώρο στο σπίτι. Έτσι λοιπόν, το ένα δωμάτιο πλέον το έχουν και το χρησιμοποιούν ως ντουλάπα και το άλλο για τα LEGO τους. Ώσπου τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας να φτάσουν στην εφηβεία και να θέλουν τον προσωπικό τους χώρο, απολαμβάνουν όλοι μαζί τα οφέλη του co-sleeping.


Το κρεβάτι έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλους και κανείς να μην ενοχλεί κανέναν. Κι ας ροχαλίζει ο Tom!



Πώς κατάφεραν να τους βάλουν όλους σε πρόγραμμα; Πήρε χρόνο, αλλά τα κατάφεραν. Το μωρό και το νήπιο της οικογένειας κοιμούνται πρώτα, γύρω στις 7μιση. Οι γονείς ξαπλώνουν δίπλα τυς για λίγο μέχρι να κοιμηθούν εκείνα. Στις 8μιση, είναι η σειρά της Izzy και του Ben (9 και 7 ετών). Κοιμούνται επάνω στην κουκέτα και απλά χρειάζονται ένα φιλί και μια αγκαλιά για να κοιμηθούν. Στις 9μιση πηγαίνει για ύπνο ο 11χρονος Zack, ενώ στις 10μιση-11, ακολουθούν η μαμά κι ο μπαμπάς.

Όσο για την προσωπική (γκουχ γκουχ σεξουαλική)ζωή των γονιών; Όπως αναφέρει η Elizabeth,«το σεξ δεν είναι απαραίτητο να γίνεται στο κρεβάτι. Απόδειξη όλοι εκείνοι οι έφηβοι που το απόλαυσαν στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου! Το θέμα είναι να έχεις φαντασία. Μπορείτε να βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί. Στο δικό μας σπίτι όπου πλέον κοιμόμαστε όλοι μαζί, ξαφνικά αποκτήσαμε τόσα άλλα δωμάτια τα οποία είναι εντελώς άδεια το βράδι και έτσι δεν υπάρχουν μικρά παιδιά να μας κυνηγούν παντού και να κλαίνε γιατί θέλουν απλά να έρθουν και να κοιμηθούν στο κρεβάτι μας».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!