tromaktiko: Εικονες από την "κόλαση" του ΣΕΦ: Μολότοφ, φωτιές και βίαια επεισόδια πριν από τον τελικό [photos+video]

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Εικονες από την "κόλαση" του ΣΕΦ: Μολότοφ, φωτιές και βίαια επεισόδια πριν από τον τελικό [photos+video]



Για ακόμα μια φορά στο ΣΕΦ υπάρχουν επεισόδια, αλλά αυτή τη φορά έχουν ξεκινήσει πριν τον αγώνα...


Οι οπαδοί του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν με την αστυνομία, πέταξαν σωρεία από βόμβες μολότοφ κι έκαψαν ένα δορυφορικό βαν εξωτερικών μεταδόσεων του ΟΤΕ!

Φωτιά υπήρξε και στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια των ομάδων, σε θάμνους και δένδρα που ήταν στον χώρο, ενώ οι συγκρούσεις με την αστυνομία ήταν σφοδρότατες και ακόμα και μέχρι την ώρα της έναρξης του ματς ομάδες χούλιγκαν συνέχιζαν να περιφέρονται έξω από το γήπεδο…







Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο ΣΕΦ, στον τέταρτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League.

Η σειρά βρίσκεται στο 2-1 υπέρ του «τριφυλλιού», με τους “πράσινους” να έχουν την ευκαιρία με νίκη να πανηγυρίσουν για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα στην έδρα του “αιωνίου” αντιπάλου τους.

Από την πλευρά τους, οι “ερυθρόλευκοι” θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν την έδρα τους και να στείλουν τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή. Να σημειωθεί ότι το 3-2 είναι και το συνηθέστερο σκορ σε τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος από τότε που υπάρχουν τα playoffs.

Η τελευταία φορά που μία σειρά τελικών τελείωσε στον τέταρτο αγώνα ήταν το 2016, όταν ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο παιχνίδι και κέρδισε τα επόμενα τρία, πανηγυρίζοντας τον τίτλο στο ΟΑΚΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!