tromaktiko: Snapchat: Φέρνει λειτουργία διαγραφής των μηνυμάτων από τις συνομιλίες, ακόμη και αν τα έχουν δει οι φίλοι σας

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Snapchat: Φέρνει λειτουργία διαγραφής των μηνυμάτων από τις συνομιλίες, ακόμη και αν τα έχουν δει οι φίλοι σας



Η Snap Inc. ανακοίνωσε ότι εισάγει μια νέα λειτουργία στη δημοφιλή εφαρμογή...
Snapchat, με ονομασία Clear Chats. Οι χρήστες θα μπορούν τώρα να διαγράψουν τα απεσταλμένα μηνύματα σε μεμονωμένες και ομαδικές συνομιλίες, ανεξάρτητα από το αν αυτά έχουν ήδη προβληθεί ή αποθηκευτεί. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να διορθώσουν τυχόν τυπογραφικά λάθη ή απλά να αποσύρουν ένα μήνυμα που έστειλαν κατά λάθος.

Για να διαγράψει ο χρήστης ένα μήνυμα, πρέπει ο ίδιος να μεταβεί στο μήνυμα ή τη συνομιλία όπου στάλθηκε το εν λόγω στοιχείο. Έπειτα, θα πρέπει να πατήσει παρατεταμένα το μήνυμα ή το μέσο (αυτοκόλλητο, ήχο ή βίντεο κ.λπ.) και να πατήσει “Διαγραφή”. Το μήνυμα θα χαθεί και οι φίλοι στην ατομική ή ομαδική συζήτηση θα ειδοποιηθούν ότι ένα μήνυμα διαγράφηκε.
Εάν κανένας άλλος χρήστης δεν έχει δει το μήνυμα, τότε όλα είναι υπό έλεγχο. Ωστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό, φυσικά, δεν θα μπορεί να διαγράψει τα screenshots, οπότε είναι πάντα καλή ιδέα να προσέχετε τι μοιράζεστε εξαρχής. Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως σε λίγες ημέρες.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!