Η φωτογραφία ανέβηκε στο Facebook και αναδημοσιεύθηκε από σελίδα στο διαδίκτυο και πυροδότησε μεγάλη συζήτηση για την προέλευση αυτού του πλάσματος.
Η Gianna Peponis, η οποία ανέβασε τη φωτογραφία στο facebook, έγραψε ότι άκουσε ένα ήχο και βγήκε στην αυλή της και είδε αυτό το πλάσμα, το οποίο όπως είπε ήταν νεκρό.
Πολλοί αναγνώστες σχολίασαν ότι πρόκειται για εξωγήινο πλάσμα, όμως υπήρχαν και πιο ψύχραιμες απόψεις που ανέφεραν ότι πρόκειται μάλλον για νεογέννητο και όχι ολοκληρωμένα αναπτυγμένο ελάφι. Μάλιστα όπως έγραψαν αναγνώστες, υπάρχει περίπτωση η μητέρα κατά τη διάρκεια της γέννας να τρομάξει και να εγκαταλείψει το νεογέννητο, το οποίο στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε αναπτυχθεί πλήρως.