tromaktiko: Γροθιά στο στομάχι τα ευρήματα της ιατροδικαστού για τις τραγικές συνθήκες θανάτου των δύο 11χρονων κοριτσιών

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Γροθιά στο στομάχι τα ευρήματα της ιατροδικαστού για τις τραγικές συνθήκες θανάτου των δύο 11χρονων κοριτσιών



Τα ευρήματα των νεκροτομών της Ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου για τις συνθήκες θανάτου των δύο 11χρονων κοριτσιών, που...
έφυγαν τόσο πρόωρα και με τραγικό τρόπο την ζωή τους, χθες τα ξημερώματα στην είσοδο της Λεμεσού, προκαλούν σοκ στην κοινωνία.

Χθες τα χαράματα περί τις 4:40 το όχημα που οδηγούσε η 40χρονη, με συνεπιβάτες τα δύο 11χρονα κορίτσια, και ένα 15χρονο και ακόμα ένα 14χρονο αγόρι, εξετράπη της πορείας του, προσκρούοντας στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ εν συνεχεία εσύρθη για 50-60 μέτρα στο οδόστρωμα όπου και ανετράπη.

Τα δύο αδικοχαμένα κοριτσάκια, τα οποία δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας, εκσφενδονίσθηκαν εκτός του οχήματος, με ένα εκ των δύο κοριτσιών μάλιστα να καταπλακώνεται εν συνεχεία από το αυτοκίνητο που είχε τουμπάρει.

Τη νενομισμένη νεκροτομή στις σορούς των δυο παιδιών διενήργησε σήμερα το πρωί της Δευτέρας, η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Σύμφωνα με τα ευρήματά της, ο θάνατος του ενός κοριτσιού επήλθε από αιμορραγικό σοκ, από αιμορραγικές θλάσεις πνευμόνων και καρδιάς, ενώ το δεύτερο κοριτσάκι, αυτό δηλαδή που καταπλακώθηκε από το όχημα, υπέστη απεγκεφαλισμό.

Υπενθυμίζεται ότι τα δυο κορίτσια επέβαιναν στα πίσω καθίσματα οχήματος που οδηγούσε η 40χρονη μητέρα ενός εξ αυτών, με επίσης συνεπιβάτες έναν 14χρονο και έναν 15χρονο. Όλοι είχαν αφιχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μετά από ταξίδι στην Ισπανία, στο πλαίσιο συμμετοχής τους σε φεστιβάλ λαϊκών χορών και επέστρεφαν στην Πάφο.

Σε σημείο του δρόμου μεταξύ Μονής και Παρεκκλησιάς, το όχημα προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να καταλήξει στο ενδιάμεσο των διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων του δρόμου.

Η 40χρονη καθώς και τα δυο ανήλικα αγόρια τραυματίστηκαν ελαφριά, φέροντας εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος τους και νοσηλεύονται προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Στη 40χρονη έγινε έλεγχος αλκοόλης και ναρκωτικών με μηδενική ένδειξη, ενώ συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερη.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!