tromaktiko: Εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου: Το εφιαλτικό σενάριο στο θρίλερ που κρατά είκοσι ημέρες

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου: Το εφιαλτικό σενάριο στο θρίλερ που κρατά είκοσι ημέρες



Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου ...
Σαράντη (Τάκη) Κολλιαδέλη από το πλοίο «Νήσος Ρόδος» πριν από τρεις εβδομάδες, με τις Αρχές να στρέφουν πλέον τις έρευνές τους σε δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, οι κινήσεις των οποίων έχουν κινήσει υποψίες.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου φαντάρου, Αθανάσιος Τάρτης επιβεβαίωσε ότι οι διωκτικές Αρχές ερευνούν στοχευμένα τις κινήσεις δύο προσώπων, τα οποία φαίνεται να γνωρίζουν πολλά σχετικά με τον 23χρονο.

«Υπάρχουν δύο άνθρωποι που για εμάς θεωρούνται ύποπτοι και η έρευνα για την εμπλοκή τους συνεχίζεται. Συλλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα στοιχεία και εκτιμούμε ότι πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε αποτελέσματα», δήλωσε ο κ. Τάρτης.

Το εφιαλτικό σενάριο της αρπαγής και η εξαφάνιση του «φίλου»
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στο προσκήνιο έχει μπει και το σενάριο που θέλει τον 23χρονο να έχει πέσει θύμα αρπαγής.

Ο δικηγόρος της οικογένειας υποστηρίζει ότι το ένα από τα δύο εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα φέρεται να συνδέεται με το χώρο του Στρατού και εκεί γνωρίστηκε με τον αγνοούμενο Τάκη Κολλιαδέλη.

Μεγάλη, ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 23χρονου, ένα άλλο πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του φαντάρου χάθηκε από προσώπου γης.

Ο Κώστας Κολλιαδέλης, ο πατέρας του φαντάρου επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή, λέγοντας: «Γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιος ύποπτος… Δεν μπορώ να πω αν είναι από το στρατιωτικό ή οικείο περιβάλλον, αλλά ξέρω ότι έχει κλείσει τα τηλέφωνά του, έχει χαθεί και οι Αρχές τον ψάχνουν».

Δείτε το βίντεο:

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!