tromaktiko: Γαστούνη: «Έφυγε» στα 53 της η χαμογελαστή συμβολαιογράφος Μαρία Καψή-Παναγοπούλου

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Γαστούνη: «Έφυγε» στα 53 της η χαμογελαστή συμβολαιογράφος Μαρία Καψή-Παναγοπούλου



Με το χαμόγελο στα χείλη, καλοσυνάτη με όλους με αίσθηση του χιούμορ, με...
καλλιέργεια πνευματική και ψυχική. Αυτή ήταν η συμβολαιογράφος της Γαστούνης η Μαρία Καψή – Παναγοπούλου που σε ηλικία 53 χρονών «έφυγε» αφήνοντας πίσω τα δύο αγόρια της και τον σύζυγό της Αλέξη.

Η Πατρινιά Μαρία Καψή-Παναγοπούλου διατηρούσε επί 20 χρόνια συμβολαιογραφικό γραφείο στη Γαστούνη την οποία λάτρευε όπως λάτρευε τους Γαστουναίους. Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε πρόβλημα με το νεφρό της. Πριν από μια εβδομάδα εισήχθη σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας για προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση…

Η επέμβαση έγινε την Κυριακή αλλά η 53χρονη Μαρία δεν πήρε ποτέ εξιτήριο από το νοσοκομείο.

“Άντα, αύριο μπαίνω χειρουργείο…Θα διαρκέσει είπανε αρκετές ώρες…Θα τα πούμε από  Δευτέρα…Αυτά μου είπε το περασμένο Σάββατο η Μαρία από το τηλέφωνο και την Κυριακή το βράδυ έμαθα ότι πέθανε…” δηλώνει και βουρκώνει η συνάδελφος της Μαρίας, η συμβολαιογράφος κ. Άντα Παπαδημητροπούλου, που διατηρεί γραφείο σε απόσταση λίγα μέτρα μακρύτερα από το γραφείο της Μαρίας στη Γαστούνη.

«Πριν από περίπου δέκα μέρες την συνάντησα με τον Αλέξη, τον άνδρα της στην πλατεία, εδώ στη Γαστούνη. Έτρωγαν, γελούσαν, τους χαιρέτισα, κάναμε το καλαμπούρι μας…Την Κυριακή έμαθα ότι η Μαρία «έφυγε»! Ένας άνθρωπος όλο ζωντάνια και χαμόγελο…Θα μας λείψει…», δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Γαστούνης κ. Δημήτρης Κουλούρης.

Η «Πατρίς» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην  οικογένεια της θανούσης. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Τετάρτη από τον Άγιο Ανδρέα στην Πάτρα, τον τόπο καταγωγής της.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!