Υλικά συνταγής
4 αυγά
1 ποτήρι ηλιέλαιο
1 ποτήρι γάλα
1 κούπα κίτρινα τυριά
1 φλιτζ. φέτα τριμμένη
10 ελιές χωρίς κουκούτσι
3 ποτήρια περίπου αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν και προσθέτουμε το λάδι. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν εναλλάξ με το γάλα. Ανακατεύουμε με σύρμα και προσθέτουμε τα τυριά, τη φέτα και τις ελιές. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα για κέικ ή ένα ταψάκι και γεμίζουμε τα 2/3 με το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 50 λεπτά περίπου.