Υλικά συνταγής
400γρ. φιλετάκια κοτόπουλου (στήθος)
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. δενδρολίβανο
½ κγ. θυμάρι
½ κ.γ. πάπρικα και κύμινο
αλάτι κόκκινο κατά προτίμηση
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Αλείφουμε τα φιλετάκια με το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά.
Ψήνουμε τα φιλετάκια σε ζεστό τηγάνι με δυνατή φωτιά, και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν αρκετά, για περίπου 5 λεπτά.
Σερβίρουμε ζεστά.