Συστατικά
2 φλ. φρέσκια ρικότα
1 κ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
2 κ. σούπας μέλι
2 κ σούπας ζάχαρη
φρέσκα βατόμουρα
Τρόπος μαγειρέματος
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τη ρικότα με το ξύσμα λεμονιού και το μέλι μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές.
Μοίρασε την κρέμα σε τέσσερα πυρίμαχα μπολάκια και τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί.
Πασπάλισε ομοιόμορφα την επιφάνεια της κρέμας με την ζάχαρη.
Προθέρμανε το φούρνο στο γκριλ και τοποθέτησε τη σχάρα στην ψηλότερη θέση.
Βάλε το ταψί με τα μπολάκια στο φούρνο και ψήσε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι η ζάχαρη να κάνει φουσκάλες.
Άφησε την κρέμα να κρυώσει για 10 λεπτά, γάρνιρε με τα βατόμουρα και σέρβιρε.
Πηγή