Υλικά συνταγής
2 φέτες καρπούζι
150γρ. φέτα
6 κ.σ. ελιές σε ροδέλες
2 πιπεριές
2 αγγούρια
4 κ.σ. μέντα ψιλοκομμένα φύλλα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Διαδικασία συνταγής
Κόβουμε το καρπούζι σε μεγάλα ζάρια και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Βάζουμε σε σαλατιέρα το καρπούζι και προσθέτουμε το αγγούρι και την πιπεριά κομμένα σε φέτες. Προσθέτουμε την μέντα, τις ελιές και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Προαιρετικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και λίγο ξύδι βαλσάμικο.