tromaktiko: Αποκαλύψεις ΣΟΚ για το διάσημο παίκτη ριάλτι στη Ρόδο: «Μας βίαζαν ομαδικά τη μία μετά την άλλη»

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Αποκαλύψεις ΣΟΚ για το διάσημο παίκτη ριάλτι στη Ρόδο: «Μας βίαζαν ομαδικά τη μία μετά την άλλη»



Σοκαριστική ομολογία που αποκαλύπτει πολλα...


Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το κύκλωμα βιαστών στη Ρόδο.

Eκτενή ρεπορτάζ δημοσιεύθηκαν το τελευταίο κυρίως τριήμερο στο σουηδικό τύπο και προβλήθηκαν από τα δελτία ειδήσεων της χώρας σχετικά με την απίστευτη υπόθεση για την οποία κατηγορείται ένας 24χρονος Σουηδός που έχει ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Ο νεαρός φέρεται να βίαζε μαζί με δύο ή περισσότερους δράστες από κοινού και κατά συρροή τουρίστριες τις οποίες «ψάρευε» σε συγκεκριμένο κλαμπ του νησιού όπου εργαζόταν.

Ο Σουηδός δεν θα υποβάλλει μάλιστα αίτηση για την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους, παρότι αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται.

Η υπόθεση έλαβε μεγάλες διαστάσεις στη Σουηδία όπου δημοσιεύματα φιλοξενούν ανατριχιαστικές μαρτυρίες θυμάτων που υποστηρίζουν ότι βιάστηκαν ομαδικά η μία μετά την άλλη στην ίδια παραλία. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι για την κάλυψή της έφθασε στη Ρόδο μέχρι και τηλεοπτικό συνεργείο που πραγματοποίησε λήψεις από τη διαβόητη bar street της οδού Ορφανίδου.

Επιχείρησε μάλιστα να λάβει συνεντεύξεις από αστυνομικούς, ενώ μίλησε με το συνήγορο του κατηγορούμενου που φέρεται να μετείχε σε σπείρα, η οποία βίαζε ανυποψίαστες τουρίστριες, εκμεταλλευόμενη τη μέθη τους, σε συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου.

Ο 24χρονος ειδικότερα φέρεται να συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο αλλοδαπών γυναικών σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους συνεργούς, που διαπράχτηκαν την 19η και 26η Ιουνίου 2018. Συγκατηγορούμενοί του είναι ένας αλλοδαπός το όνομα του οποίου είναι γνωστό στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κι ακόμη 9 έως 13 άτομα αγνώστων λοιπών στοιχείων!

Ο κατηγορούμενος διατείνεται μεταξύ άλλων ότι στη Σουηδία είναι ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό ριάλιτι σχέσεων. Επεσήμανε ότι έχει πολλές θαυμάστριες, ειδικά κοπέλες 18-22 ετών, ανάμεσά τους και πολλές Σουηδέζες που τον αναγνωρίζουν ακόμα και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρόδο όπου τον φλερτάρουν.

Και αυτό γιατί όπως υποστηρίζει, οι περισσότερες ομοεθνείς του, που έρχονται στο νησί επιθυμούν να ξεφαντώσουν και να έχουν ερωτικές συνευρέσεις της μίας νύχτας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!