tromaktiko: Πώς θα κάνεις τη μικρή σου αυλή να δείχνει μεγάλη

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Πώς θα κάνεις τη μικρή σου αυλή να δείχνει μεγάλη



5 τρόποι που θα δώσουν «αέρα» στη μικρή σας αυλή...Αν το σπίτι σου διαθέτει αυλή στο πίσω ή το μπροστά μέρος, ανήκεις στους τυχερούς. Γιατί ανεξάρτητα από το μέγεθος της, μικρή ή μεγάλη, έχεις ένα όμορφο μέρος για να περνάς τις καλοκαιρινές σου βραδιές, να οργανώνεις δείπνα με φίλους και να φυτεύσεις λουλούδια.

Αν, λοιπόν, η αυλή σου δεν είναι αρκετά μεγάλη, υπάρχουν τρόποι για να της δώσεις λίγο «αέρα», να εξασφαλίσεις χώρο και να τη διακοσμήσεις όμορφα. Σύμφωνα με την designer Marie Flanigan,μπορείς να κάνεις τα εξής:

1- Περιόρισε το γρασίδι: Προτίμησε το δάπεδο στο οποίο θα μπορείς να τακτοποιήσεις τα τραπεζάκια και τα διακοσμητικά σου.



2- Πρόσθεσε μεγάλα έπιπλα: Μπορεί όλοι να έχουμε στο νου μας ότι όσο λιγότερα, τόσο καλύτερο, αλλά η συμβουλή της designer είναι να μη φοβηθούμε τα μεγάλα έπιπλα και να στήσουμε κανονικά ένα σαλονάκι στον μικρό μας χώρο, αν αυτό επιθυμούμε, αρκεί βεβαίως να έχουμε υπολογίσει ακριβώς τι χωράει και που.

3-Επέλεξε ουδέτερα χρώματα: Συχνά, συνηθίζουμε να επιλέγουμε έντονα χρώματα για τις αυλές μας, ωστόσο και τα ουδέτερα χρώματα μπορούν να έχουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα και να δώσουν «αέρα» σ' ένα χώρο. Προτιμήστε τα ξύλινα έπιπλα, το λευκό και το γκρι ως χρώματα.



4-Πρόσθεσε διακοσμητικά που χρησιμοποιείς και στο εσωτερικό που σπιτιού σου: Κοινώς, φέρε το μέσα έξω προσθέτοντας χαλάκια, μαξιλάρες, ριχτάρια και κουβερούλες - που όλα μαζί δημιουργούν μια cozy ατμόσφαιρα.

5- Δώσε μια παιχνιδιάρικη νότα: Μπορεί το να προσθέσεις ένα εξωτερικό bar ή ένα συντριβανάκι στη μικρή σου αυλή, να περιορίζουν τον χώρο, ωστόσο θα του δώσουν έναν προσωπικό χαρακτήρα και θα τον κάνουν διασκεδαστικό.


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!