tromaktiko: Επιβεβαιώνονται οι προφητείες. Θα μας αλλάξουν τις ταυτότητες με τσιπ του ματιού

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Επιβεβαιώνονται οι προφητείες. Θα μας αλλάξουν τις ταυτότητες με τσιπ του ματιού



Ποιος θα το πίστευε πως οι προφητείες των μοναχών και της Παλαιάς Διαθήκης θα βγουν αληθινές;

Το παγκόσμιο σύστημα, δηλαδή η ελίτ έχει προαποφασίσει απο χρόνια πριν για αλλαγή των ταυτοτήτων με νέες που θα έχουν διάφορα τσιπ.

Όπως αποκαλύπτεται, στη προκειμένη περίπτωση που αφορούν τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ για νέες ταυτότητες στην Ελλάδα με βιομετρικά στοιχεία και το αποτύπωμα της ίριδας ή αλλιώς του ματιού θα γίνει στη πράξη. Αυτό θα είναι μονάχα η αρχή, στο προσεχές μέλλον όλοι οι πολίτες στον κόσμο θα βάλουν ένα βιομετρικό τσιπάκι στο χέρι τους, που θα το σκανάρουν οι εκάστοτε αρχές και θα βλέπουν τα πλήρη στοιχεία του ανθρώπου.

Όσοι δεν θα βάλουν τσιπάκι στο χέρι δεν θα μπορούν να βγάζουν χρήματα, δεν θα μπορούν να έχουν ιατροφαμακευτική περίθαλψη, και σε γενικές γραμμές θα ζουν σαν πολιτισμένοι άνθρωποι. Αν και περιμέναμε την ανακοίνωση της Νέας Παγκόσμιας Κυβέρνησης των Σεπτέμβριο απο τον ΟΗΕ, αυτή προφανώς θα ανακοινωθεί το προσεχές Φεβρουάριο του 2016. Όσες χώρες θα ενταχθούν στην παγκόσμια διακυβέρνηση θα διαγραφούν πολλά χρέη αλλα θα εφαρμόσουν επί γράμμα την πολιτική ατζέντα. 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!