Υλικά συνταγής
1 κιλό γαρίδες
1 ποτήρι λευκό κρασί
⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Καθαρίζουμε τις γαρίδες και τις αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε τις γαρίδες μέχρι να πάρουν κόκκινο χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το σκόρδο. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2-3 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Σερβίρουμε.

