tromaktiko: Η Google φιλτράρει τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου, για καλό!

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Η Google φιλτράρει τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου, για καλό!



Η Google φιλτράρει τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου...
για καλό, γιατί φροντίζει να μην εκνευρίζεσαι, να μη χάνεις τον χρόνο σου και φυσικά το πιο σημαντικό να μην χρεώνεσαι! Ναι, φυσικά μιλάμε για τα spam calls που δεν έχουν τελειωμό!

Η Google φιλτράρει τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου, τις ανεπιθύμητες κλήσεις. Το Google phone app, μπορεί να εντοπίσει όταν μια κλήση είναι spam και να τη στείλει κατευθείαν στο voicemail, χωρίς εσύ να καταλάβεις τίποτα. Δηλαδή, το κινητό σου δεν θα χτυπήσει, δεν θα έχεις ούτε καν αναπάντητη κλήση για όλα τα spam που η Google εκτοπίζει! Το κάνει για σένα και σου λύνει τα χέρια.

Αν οι κλήσεις που έχουν “διαβαστεί” ως ανεπιθύμητες απ’ τη Google αφήσουν ένα φωνητικό μήνυμα, το οποίο επίσης θα πρόκειται για spam θα μείνει στα εισερχόμενα του τηλεφωνητή σου κι εσύ πάλι δεν θα έχεις καμία ειδοποίηση.

Θα εξακολουθείς να βλέπεις τις κλήσεις φιλτραρισμένες στο ιστορικό σου και θα μπορείς να ελέγχεις οποιοδήποτε voicemail λαμβάνεις, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η Google.

Και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι δεν θα σε ενοχλεί κανείς που δεν θέλεις. Το κινητό σου δεν θα χτυπά χωρίς λόγο. Και μπορείς να ενεργοποιήσεις την επιλογή με μια απλή αλλαγή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής του τηλεφώνου. Είναι τόσο απλό και αληθινό και πέρα για πέρα βοηθητικό!

Αυτά τα χαρακτηριστικά φυσικά λειτουργούν μόνο για κλήσεις που η Google μπορεί να εντοπίσει με επιτυχία. Εντάξει, ίσως δεν μπορεί να εντοπίσει τηλεφωνήματα από προωθητικές εταιρείες που δεν θέλεις να σε ενοχλούν και το έχεις επισημάνει πολλές φορές αλλά σίγουρα βάζει στη “θέση” τους τις περισσότερες κλήσεις!
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!