¾ της συσκευασίας κανελόνια
3 καρότα
2 πιπεριές
Λίγο κολοκύθι
Μαϊντανός
1 κρεμμύδι
7 κ.σ λάδι
4 κ.σ ψιλοκομμένη ντομάτα
Μανιτάρια
½ κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
Λίγος πελτές
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Διαδικασία
· Ψιλοκόβω σε μούλτι όλα τα λαχανικά και τα προσθέτω σε μια κατσαρόλα μαζί με λίγο νερό
· Βράζω τα λαχανικά για 5 λεπτά και προσθέτω τα μανιτάρια, τον κιμά, το λάδι, την ψιλοκομμένη ντομάτα, λίγο πελτέ, αλάτι και ρίγανη
· Τα αφήνω να βράσουν για 10 λεπτά και στη συνέχεια απομακρύνω την κατσαρόλα από το μάτι
· Σε ένα ταψί περιχύνω πελτέ και λίγο ελαιόλαδο
· Με την σάλτσα γεμίζω τα κανελόνια τα τοποθετώ στο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο
· Με πινέλο, αλείφω το κάθε κανελόνι με λίγο πελτέ ακόμη
· Ψήνω για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς, μέχρι να ροδίσουν τα κανελόνια μας
Καλή επιτυχία!
Πηγή