tromaktiko: Kανελόνια με κιμά.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Kανελόνια με κιμά.



Υλικά...

 ¾ της συσκευασίας κανελόνια

3 καρότα

2 πιπεριές

Λίγο κολοκύθι

Μαϊντανός

1 κρεμμύδι

7 κ.σ λάδι

4 κ.σ ψιλοκομμένη ντομάτα

Μανιτάρια

½ κιλό μοσχαρίσιος κιμάς

Λίγος πελτές

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

Διαδικασία

·         Ψιλοκόβω σε μούλτι όλα τα λαχανικά και τα προσθέτω σε μια κατσαρόλα μαζί με λίγο νερό

·         Βράζω τα λαχανικά για 5 λεπτά και προσθέτω τα μανιτάρια, τον κιμά, το λάδι, την ψιλοκομμένη ντομάτα, λίγο πελτέ, αλάτι και ρίγανη

·         Τα αφήνω να βράσουν για 10 λεπτά και στη συνέχεια απομακρύνω την κατσαρόλα από το μάτι

·         Σε ένα ταψί περιχύνω πελτέ και λίγο ελαιόλαδο

·         Με την σάλτσα γεμίζω τα κανελόνια τα τοποθετώ στο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο

·         Με πινέλο, αλείφω το κάθε κανελόνι με λίγο πελτέ ακόμη

·         Ψήνω για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς, μέχρι να ροδίσουν τα κανελόνια μας
Καλή επιτυχία!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!