tromaktiko: Γιατί η Kylie Jenner αποφάσισε να βγάλει τα fillers χειλιών

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Γιατί η Kylie Jenner αποφάσισε να βγάλει τα fillers χειλιών



Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν δύο τεράστια beauty νέα. Και τα δύο είχαν να...
κάνουν με την Kylie Jenner: το ένα ότι η Kylie Jenner είναι η πιο νεαρή εκατομμυριούχος και το δεύτερο ότι έβγαλε τα filler της. Και παρά το γεγονός ότι η Kylie Jenner δεν έχει τοποθετηθεί περαιτέρω (το μόνο που έχει πει είναι ότι απλώς βαρέθηκε και αυτό ως comment κάτω από μια φωτό και ως απάντηση σε follower της που σχολίασε ότι μοιάζει με την παλιά Kylie), αλλά μια πηγή στο Entertainment Tonight έδωσε μερικά extra info.
Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν δύο τεράστια beauty νέα. Και τα δύο είχαν να κάνουν με την Kylie Jenner: το ένα ότι η Kylie Jenner είναι η πιο νεαρή εκατομμυριούχος και το δεύτερο ότι έβγαλε τα filler της. Και παρά το γεγονός ότι η Kylie Jenner δεν έχει τοποθετηθεί περαιτέρω (το μόνο που έχει πει είναι ότι απλώς βαρέθηκε και αυτό ως comment κάτω από μια φωτό και ως απάντηση σε follower της που σχολίασε ότι μοιάζει με την παλιά Kylie), αλλά μια πηγή στο Entertainment Tonight έδωσε μερικά extra info.

«Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Kylie δεν έκανε τα filler της ως συνήθως και δεν φορούσε πολύ makeup. Έτσι, σιγά-σιγά άρχισε να απολαμβάνει την φυσική της ομορφιά, ήθελε περισσότερο από αυτό, οπότε σταμάτησε να φοράει filler!», δήλωσε η πηγή. Επίσης, η γέννηση της Stormi της επηρέασε την απόφασή της με έναν ακόμη τρόπο: «Παρά το γεγονός ότι η Kylie είναι master στο branding και ότι έγινε πλουσιότερη κατά ένα εκατομμύριο δολάρια πουλώντας κραγιόν, μετά την γέννηση της Stormi συνειδητοποίησε ότι είναι πάνω απ’ όλα είναι μητέρα και αυτός είναι ο λόγος που άρχισε να επιλέγει πιο φυσικά look», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Πόσο θα κρατήσει; Άγνωστο. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η Kylie Jenner ασκεί τόση επιρροή που σύντομα θα δούμε το trend των filler να… ξεφουσκώνει. Κυριολεκτικά.
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!