tromaktiko: Η νέα σύντροφος του Α. Καφετζόπουλου είναι πρώην γυναίκα συναδέλφου του; - Δείτε με ποιον ηθοποιό ήταν παντρεμένη [photos]

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Η νέα σύντροφος του Α. Καφετζόπουλου είναι πρώην γυναίκα συναδέλφου του; - Δείτε με ποιον ηθοποιό ήταν παντρεμένη [photos]



Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μετά το χωρισμό του με τη Φαίη Κοκκινοπούλου φαίνεται ότι έχει ανοίξει νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή...
Δημοσίευμα ανέφερε ότι ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με την βοηθό σκηνοθέτη Βάσω.

Ποια, είναι, όμως, η Βάσω Μιχαλοπούλου;

Η Βάσω Μιχαλοπούλου -για τους πέραν του καλλιτεχνικού χώρου- είναι γνωστή για την επί 14 χρόνια σχέση της (9 χρόνια γάμου) με τον ηθοποιό Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Ο ηθοποιός και η σκηνοθέτις, μάλιστα, έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη.

Το ζευγάρι, το 2012, ύστερα από εννιά χρόνια γάμου, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή του και πήρε διαζύγιο.

Παρά το χωρισμό τους, οι πρώην σύζυγοι διατηρούν άριστες σχέσεις και άριστη-ουσιαστική επικοινωνία, όλα αυτά και για χάρη της κόρης τους, που υπεραγαπούν.

Μάλιστα, το 2015 ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε μαζί στην Κηφισιά, όπου βρίσκεται και το σπίτι του ηθοποιού. «Έχουµε χωρίσει, αλλά είµαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι, εκτιµάµε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ κι έχουµε ένα παιδί το οποίο και οι δύο λατρεύουµε πάρα πολύ! Τουλάχιστον µία φορά στις 10 ηµέρες τρώµε όλοι µαζί!», έλεγε τότε ο Κλέων Γρηγοριάδης στη Real.

Ανέφεραν, μάλιστα, τότε ότι η σχέση τους δεν είναι καλή από ανάγκη, λόγω του παιδιού, καθώς µεταξύ τους υπάρχουν αµοιβαία αλληλοεκτίµηση, αγάπη και σεβασµός. «∆εν το κάνουµε µόνο για το παιδί, το κάνουµε γιατί πραγµατικά αγαπάµε ο ένας τον άλλον. Είναι κάτι πολύ απλό για εµένα. Αν κάποιος διαλέξει έναν άνθρωπο για να αποκτήσει µαζί του παιδί, µου φαίνεται λίγο αστείο να χάσει κάθε εκτίµηση προς αυτόν και να µη θέλει καθόλου να τον βλέπει. Το θεωρώ γελοίο και σηµαίνει ότι έκανε µια πρόχειρη επιλογή σε έναν πολύ σηµαντικό τοµέα της ζωής του. Όταν παντρεύτηκα, ήξερα ότι η γυναίκα που διάλεξα είναι ένας σπάνιος, έντιµος και αξιοπρεπής άνθρωπος κι αυτό αποδεικνύεται, όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάθε ηµέρα! Είναι όλα πολύ καλά! Όταν κάποιος χωρίζει και αίρονται οι αιτίες, δεν έχεις να χωρίσεις τίποτα», έλεγε για την πρώην σύζυγό του με την οποία γνωρίστηκαν, το 1998, σε ένα πάρτι που γινόταν στην περιοχή του Ψυρρή και παντρεύτηκαν το 2003 στο Island.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, από την άλλη, πριν ένα χρόνο περίπου δημοσιοποίησε το χωρισμό του με την επί 25 χρόνια σύντροφό του, Φαίη Κοκκινοπούλου.






Οι δυο τους έχουν παίξει μαζί στο σήριαλ "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή"

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!