tromaktiko: Θρίλερ χωρίς τέλος στου Φιλοπάππου: Η μητέρα του 25χρονου σε κατάσταση σοκ στο σημείο που ξεψύχησε

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Θρίλερ χωρίς τέλος στου Φιλοπάππου: Η μητέρα του 25χρονου σε κατάσταση σοκ στο σημείο που ξεψύχησε



Αδυνατώντας να πιστέψει τον αδόκητο «χαμό» του, η μητέρα του 25χρονου Νίκου βρέθηκε σήμερα (17/08) στο σημείο της τραγωδίας στο λόφο του Φιλοπάππου...
αποτίνοντας φόρο τιμής στο γιο της - Τι υποστηρίζει η φίλη του θύματος για το θάνατο του - Αλλάζει το σχέδιο αστυνόμευσης στην περιοχή.

Λίγα λουλούδια και ένα κερί στη μνήμη του αδικοχαμένου της παιδιού της άφησε στον τόπο του εγκλήματος (;)η μητέρα του αδικοχαμένου φοιτητή.

Όπως μάλιστα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, η ίδια ήταν συγκλονισμένη, ενώ δεν μπορούσε καν να μιλήσει. Οι μόνες λέξεις που έβγαιναν από το στόμα της και μάλιστα με δυσκολία ήταν το όνομα του παιδιού της…

Την ίδια ώρα και η κοπέλα από την Πορτογαλία που βγήκε για δεύτερη φορά ραντεβού με τον άτυχο νέο βρίσκεται και αυτή σε κατάσταση σοκ.

Στην κατάθεση της στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει και τη διερεύνηση της υπόθεσης, η νεαρή υποστηρίζει ότι λίγο πριν από τις 23.00 χτες το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, καθόταν με τον 25χρονο στα βραχάκια του Φιλοπάππου από την πλευρά του Κουκακίου, όταν εμφανίστηκαν τρεις άγνωστοι και με την απειλή μαχαιριού τούς ζήτησαν χρήματα.

«Έμοιαζαν να είναι Αφγανοί ή Πακιστανοί είπε στην κατάθεσή της», ωστόσο παραδέχθηκε ότι δεν είχε καλή ορατότητα και δεν αναγνώρισε κανέναν από τις υπόπτους που της έδειξαν οι αστυνομικοί.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!