tromaktiko: “Αποχαιρετούν” τον 27χρονο Θανάση που έφυγε νωρίς…

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

“Αποχαιρετούν” τον 27χρονο Θανάση που έφυγε νωρίς…



Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του άτυχου 27χρονου Θανάση Μακαρώνα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Πέμπτης...
στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο ύψος του Σπηλίου στο Ρέθυμνο, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε πάνω στο διαχωριστικό στηθαίο.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του άτυχου παλικαριού δε μπορούν να πιστέψουν το άσχημο παιχνίδι που επεφύλαξε η μοίρα στον Θανάση, το χαμογελαστό παιδί, που αγαπούσε τη θάλασσα, έκανε καταδύσεις και ψάρευε, ότι δε βρίσκεται πλέον ανάμεσα τους.


Ο άτυχος νέος επέστρεφε το πρωί από το Ρέθυμνο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να “καρφωθεί” στο προστατευτικό στηθαίο και να βρει ακαριαίο θάνατο.


Το Τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ διενεργεί προανάκριση, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος Θανάσης έχασε τη ζωή του.

Η οκογένεια και οι φίλοι θα “αποχαιρετήσουν” τον 27χρονο αύριο στις 4 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου (Νέο Κοιμητήριο).
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!