tromaktiko: Από διάτρηση στομάχου πέθανε η 30χρονη Νατάσσα Βαρελά: Έφυγε από τη ζωή μέσα σε 2 ώρες

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Από διάτρηση στομάχου πέθανε η 30χρονη Νατάσσα Βαρελά: Έφυγε από τη ζωή μέσα σε 2 ώρες



Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της 30χρονης Νατάσσας Βαρελά, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής...
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης μίλησε με τον πατέρα της άτυχης παρουσιάστριας, ο οποίος του είπε ότι πέθανε από διάτρηση στομάχου.

«Πέθανε εντελώς ξαφνικά, από διάτρηση στομάχου, στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής. Πράγματι τις τελευταίες μέρες είχε κάποιες στομαχικές διαταραχές αλλά ούτε η ίδια ούτε οι γονείς της έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα. Σήμερα τα ξημερώματα, κατά τις 3, εμφάνιση πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι, έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο και μέσα σε δύο ώρες κατέληξε, εντελώς ξαφνικά. Δεν είχε κάποιο ιστορικό”, ανέφερε ο Γιάννης Παπαγιάννης.

Η διάτρηση στομάχου είναι μια επικίνδυνη επιπλοκή κατά την οποία «σπάει» μέρος του στομάχου. Η διάτρηση παρουσιάζεται στο 5% των ασθενών συμβαίνει όταν το έλκος προχωρήσει πολύ σε βάθος μέχρι σημείου να φαγωθεί όλο το τοίχωμα του στομάχου ή του δωδεκαδακτύλου. Η τρύπα που δημιουργείται επιτρέπει την έξοδο του γαστρικού περιεχομένου (γαστρικών υγρών και τροφής) μέσα στην κοιλιά με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία πολύ βαριά φλεγμονή, η περιτονίτις, η οποία είναι θανατηφόρος αν δεν αντιμετωπισθεί έγκαιρα.

Η διάτρηση συμβαίνει στο 5-10% των ασθενών με πεπτικό έλκος και είναι υπεύθυνη για το 70% των θανάτων. Στο 35-65% των ασθενών η διάτρηση συμβαίνει στο πρόσθιο τοίχωμα του βολβού του δωδεκαδακτύλου, στο 20% στο άντρο του στομάχου και στο 20% στο έλασσον τόξο του στομάχου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!