tromaktiko: 6+1 τρόποι να φροντίσετε το αγαπημένο σας μαγιό

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

6+1 τρόποι να φροντίσετε το αγαπημένο σας μαγιό



Aπό τη Βάνα Αντωνοπούλου
Θέλετε το αγαπημένο σας μπικίνι να είναι πάντα σε φόρμα; Σας έχουμε τη λύση...
Η επιλογή του ιδανικού μπικίνι – ή και ολόσωμου – μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά μόλις το βρείτε, ένα είναι σίγουρο: θα θέλετε να το κρατήσετε «ζωντανό» για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Πώς μπορείτε να το πετύχετε; Απλά, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

1. Μην το τραβάτε
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να... δοκιμάζετε τις αντοχές του ενώ στεγνώνει. Μην το στρίβετε, μην το τραβάτε και μην το στίβετε γιατί όταν σπάσουν τα ελαστικά κομμάτια του δεν θα μπορέσει να ξαναβρεί το σχήμα του.

2. Επιλέξτε το κατάλληλο ύφασμα
Θέλετε το μαγιό σας να «γεράσει» με χάρη; Τότε, δεν παίζει ρόλο μόνο το πώς θα το φροντίσετε μετά την αγορά του, αλλά και το τι είδους μαγιό θα επιλέξετε. Προτιμήστε υφάσματα με μεγαλύτερο ποσοστό lycra ή ελαστάνης που διατηρούν το σχήμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

3. Μην καθυστερείτε να το ξεβγάλετε
Ακόμη και στις διακοπές, αξίζει να βρείτε λίγο χρόνο για να ξεβγάλετε σωστά το μαγιό σας. Αφήστε το να μουλιάσει σε χλιαρό νερό και να στεγνώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

4. Μη χρησιμοποιείτε δυνατό απορρυπαντικό
Προτιμήστε απορρυπαντικό για ευαίσθητα ρούχα, που θα σεβαστεί το ύφασμα του μαγιό σας και θα το φροντίσει να διατηρηθεί σαν καινούργιο για περισσότερο καιρό.

5. Αποφύγετε το πλυντήριο
Πλένετε πάντοτε τα μαγιό σας στο χέρι. Επίσης, αν έχετε στεγνωτήριο, καλύτερα να μην το χρησιμοποιείτε ούτε στα μπικίνι ούτε στα ολόσωμα.

6. Μην τα στεγνώνετε στον ήλιο
Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο αγαπημένο σας μαγιό είναι να το στεγνώσετε απευθείας στον ήλιο. Σιγά σιγά τα χρώματά του θα ξεθωριάσουν και θα χάσει τη φρεσκάδα του.

+1. Μάθετε πότε είναι καιρός να το αντικαταστήσετε
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιμένετε να φοράτε ένα μαγιό που έχει χάσει το σχήμα του ή που έχει ξεθωριάσει, ακόμη και αν είναι το αγαπημένο σας. Ένα νέο μαγιό θα αναδείξει καλύτερα ση σιλουέτα σας αλλά και το μαύρισμά σας.
Πηγή


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!