tromaktiko: Ξεκινήστε την οργάνωση του σπιτιού από τα...παπούστια σας!

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Ξεκινήστε την οργάνωση του σπιτιού από τα...παπούστια σας!



 Είστε λάτρεις των παπουτσιών; Τέλεια!...
Ήρθε η ώρα να βάλετε σε τάξη τα αγαπημένα σας αξεσουάρ με τους πιο όμορφους τρόπους.

Κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα και κρατήστε μόνο εκείνα τα παπούτσια που έχετε σκοπό να φοράτε και ξεκινήστε την τακτοποίησή τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Φτιάξτε μια ραφιέρα Εκμεταλλευτείτε έναν άδειο τοίχο στο υπνοδωμάτιο, στο χολ ή και στο σαλόνι σας και βάλτε ράφια. Σε κάθε ράφι βάλτε μερικά από τα αγαπημένα σας παπούτσια καθώς και τις αγαπημένες σας τσάντες. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε και με άλλα μικροαντικείμενα.

Μια όμορφη ραφιέρα είναι η πιο εύκολη λύση.

Κρεμάστε τα Ένας υπέροχος τρόπος για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο στην ντουλάπα ή το δωμάτιό σας είναι να κρεμάσετε τα παπούτσια σας δίπλα στην ντουλάπα ή στο πίσω μέρος της. Αυτή, μάλιστα, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία είναι μια πολύ καλή ιδέα για να έχετε πάντα οργανωμένα τα παπούτσια με τακούνια.

Μπορείτε και να τα κρεμάσετε...

Βάλτε τα μέσα σε ντουλάπια Για τα πιο στιλάτα παπούτσια σας πάρτε μια ντουλάπα με τζάκι και βάλτε μέσα σε αυτήν τα παπούτσια σας.

Μια όμορφη ντουλάπα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Βάλτε τα σε κουτιά Βγάλτε φωτογραφία κάθε ζευγάρι παπουτσιών που έχετε και αποθηκεύστε τα μέσα σε κουτιά. Κολλήστε έξω από κάθε κουτί τη φωτογραφία του αντίστοιχου ζευγαριού.

Και τα κουτιά είναι μια λύση.

Ακουμπήστε τα σε μια σκάλα Είτε πρόκειται για μια μικρή είτε για μια μεγάλη σκάλα, βάλτε τα αγαπήμενα σας παπούτσια πάνω σε αυτήν. Θα σας αρέσει πολύ το δημιουργικό αποτέλεσμα.

Μια όμορφη και απλή λύση είναι η αποθήκευση των παπουτσιών σας σε σκάλα.

Βάλτε τα σε μια ράγα για ρούχα Αν έχετε μια ράγα για να κρεμάτε τα καθημερινά σας ρούχα δεν έχετε παρά να ακουμπήσετε στο τελείωμά της μερικά από τα αγαπημένα σας παπούτσια.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!