Υλικά συνταγής
8 φέτες φιλετάκια χοιρινά (100γρ./καθένα) ή λόντζα...
4 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. φασκόμηλο
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
αλάτι
πιπέρι
cookefi
λιγότερο από 30 λεπτά
τηγάνι
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
Διαδικασία συνταγής
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Σοτάρουμε στο μισό ελαιόλαδο τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Χτυπάμε στο μούλτι το ελαιόλαδο, το σχοινόπρασο, τη ρίγανη. Σβήνουμε τα φιλετάκια με το κρασί και χαμηλώνουμε στο μισό τη θερμοκρασία. Μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθούν τα φιλέτα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο με τα μυρωδικά προς το τέλος. Σερβίρουμε αμέσως ζεστά.
Πηγή
8 φέτες φιλετάκια χοιρινά (100γρ./καθένα) ή λόντζα...
4 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. φασκόμηλο
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
αλάτι
πιπέρι
cookefi
λιγότερο από 30 λεπτά
τηγάνι
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα
Διαδικασία συνταγής
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Σοτάρουμε στο μισό ελαιόλαδο τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Χτυπάμε στο μούλτι το ελαιόλαδο, το σχοινόπρασο, τη ρίγανη. Σβήνουμε τα φιλετάκια με το κρασί και χαμηλώνουμε στο μισό τη θερμοκρασία. Μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθούν τα φιλέτα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο με τα μυρωδικά προς το τέλος. Σερβίρουμε αμέσως ζεστά.
Πηγή