Υλικά...
1 κονσέρβα καπνιστό τόνο
2 κουτ. σούπας μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουτ. σούπας κάππαρη
1 λεμόνι για το χυμό του
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1-2 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
αλατοπίπερο
1 μεγάλο αγγούρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στραγγίζουμε τον καπνιστό τόνο από το λάδι του και μεταφέρουμε σε ένα μπολ.Κόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και την κάππαρη και τα μεταφέρουμε στο μπολ με τον τόνο.Προσθέτουμε την μαγιονέζα, τα φυλλαράκια από τη ρίγανη, την μαγιονέζα και ανακατεύουμε.Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε σιγά τον χυμό λεμονιού και το αλατοπίπερο.Σερβίρουμε σε αγγουράκι.
Tip: Μπορείτε να γεμίσετε αυτή την τονοσαλάτα και ντοματίνια.
Πηγή