tromaktiko: Ανεπανάληπτος θρίαμβος από Τσιτσιπά! Απέκλεισε τον Τζόκοβιτς στον Καναδά

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Ανεπανάληπτος θρίαμβος από Τσιτσιπά! Απέκλεισε τον Τζόκοβιτς στον Καναδά



Με μία απίστευτη εμφάνιση στον τρίτο γύρο του Rogers Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε από τη συνέχεια του τουρνουά τον μεγάλο Νόβακ Τζόκοβιτς...
νικώντας μάλιστα εύκολα με 2-1 σετ, τον κορυφαίο Σέρβο τενίστα.

Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, μέχρι… την επόμενη! Ο Έλληνας τενίστας έριξε τη «βόμβα» του τουρνουά στο Rogers Cup, αποκλείοντας από τη συνέχεια της διοργάνωσης, τον πρόσφατο νικητή του Γουίμπλετον και θρύλο του αθλήματος, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι για τον Έλληνα τενίστα, ο πρώην νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης (Νο10 αυτή τη στιγμή) και κάτοχος 13 τίτλων Grand Slam και 69 τίτλων συνολικά, Σέρβος αθλητής, αναγκάστηκε να «υποκλιθεί» στο δικό μας πρωταθλητή με 2-1 στα σετ.

Αυτή ήταν μάλιστα η δεύτερη νίκη του Έλληνα αθλητή επί ενός αντιπάλου από το top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, στο συγκεκριμένο τουρνουά, αφού στο δεύτερο γύρο, είχε αποκλείσει και τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ, Νο 8 στον κόσμο, με 6-3, 7-6 (6).

Με τη νίκη επί του Τζόκοβιτς δε, ο Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου και θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον 21χρονο Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο 3) και τον 22χρονο Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο 68).
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!