Επομένως, είναι ιδανικό να συνδυάσετε και τα δύο.
Για να προετοιμάσετε αυτή τη συνταγή, θα χρειαστείτε αγελαδινό γιαούρτι, 50 γραμμάρια βατόμουρων, 50 γραμμάρια σμέουρων, 100 γραμμάρια φραουλών, 50 γραμμάρια καρύδια και 75 γραμμάρια ζάχαρης.
Αρχικά, ανακατέψτε το γιαούρτι με ένα κουτάλι και μετά το διανείμετε σε κύπελλα.
Στη συνέχεια, θερμάνετε 400 ml νερού. Προσθέστε τις φράουλες, τα βατόμουρα και τα σμέουρα όταν αρχίσει να βράζει.
Προσθέστε αργά τη ζάχαρη και ανακατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί μαρμελάδα.
Τοποθετήστε το μαρμελάδα στο γιαούρτι και διακοσμήστε το όπως θέλετε.
Συμβουλή: Εάν δεν έχετε αγελαδινό γιαούρτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρόβειο ή κατσικίσιο γιαούρτι.
Πηγή