Από αυτά δηλαδή που μας αρέσουν (εικονίδιο ματάκι)!
Υλικά
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 γάλα ζαχαρούχο
1 κ γλ άρωμα βανίλιας (ή βανιλίνη)
400 γρ μπισκότα digestive
150 γρ βούτυρο λιωμένο
φρέσκα φρούτα
Εκτέλεση
Διαδικασία ευκολάκι που ολοκληρώνεται με 3 βήματα
Βήμα 1ο
Ανακατεύεις το γιαούρτι με το ζαχαρούχο και την βανίλια.
Το βάζεις στο ψυγείο να παγώσει καλά (τουλάχιστον 1 ώρα)
Βήμα 2ο
Θρυμματίζεις τα μπισκότα και τ’ανακατεύεις με το λιωμένο βούτυρο.
Βήμα 3ο
Στρώνεις τα μπισκότα στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσεις (κρατάς λίγη ποσότητα για πασπάλισμα) και απλώνεις πάνω τους το γιαούρτι.
Πίσω στο ψυγείο μέχρι την ώρα του σερβιρίσματος.
Αυτό ήταν!!! Μόλις έφτιαξες ένα γλυκάκι ευκολάκι και το τραγανό του μπισκότο με την αφράτη-αέρινη κρέμα του σε περιμένουν
να το φας.
Λίγο πριν το σερβίρεις λοιπόν, του προσθέτεις φρέσκα φρούτα (εγώ εδώ έβαλα ροδάκινα) και το πασπαλίζεις με εκείνη την μικρή ποσότητα θρυμματισμένου μπισκότου που κράτησες.
Δοκίμασε το θα σου αρέσει!
Πηγή